Vesti/Najnovije

Sjana multiplayer zabava, Banana Mania predstavlja pravu retrospekivu Super Monkey Ball serijala u prethodnih 20 godina.
Detaljnije
Pre-load igre kreće danas a noćas su mnogi razmenjivali informacije o tome kolika je instalacija. Sve u svemu, da li ste spremni?
Detaljnije
Imane "Pokimane" Anys, jedna od najvećih Twitch zvezda je objavila da se suosnivač i kreativni direktor kompanije RTS, kompanije za "rukovođenje talentima i konsultaciju brendovima" za gaming kreatore. Nekako je u celoj priči pomalo nezapaženo prošao jedan detalj...
Detaljnije
Activision Blizzard je otkazao svoj BlizzCon online event zbog svima već poznatih optužnica. 
Detaljnije
Prvobitno razvijen od strane Rockstar Games, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition je prilagođen modernim platformama od strane studija Grove Street Games. Koristili su Unreal Engine kako bi ove klasike učinili živopisnijim i impresivnijim nego ikad. Sve ovo u slavu zaostavštine serijala koji je redefinisao interaktivnost zabave i koji je pomogao u približavanju video igara centru kulture. Tu je i nova lokacija! 
Detaljnije
Dugoočekivani i odlagani Far Cry 6 je napokon stigao. Posle agresivne marketinške kampanje i milion i jednog klipa sa očigledno dobro plaćenim Đankarlom Espositom, evidentno je da Ubisoft izuzetno veruje u ovaj nastavak kao sveži pristup Far Cry serijalu i nada se da će igra doživeti uspeh Assassin’s Creed Valhalle i biti live service igra koja će se godinama igrati. Ja, lično, u to ne verujem.
Detaljnije
Ukoliko imate tim, Back 4 blood je definitivna preporuka , bez obzira na kojoj se platformi nalazili, budući da je jedan od najzabavnijh zombie multiplayer naslova do sada napravljen.
Detaljnije
Ovo je remaster koji su svi želeli svih ovih godina, pogotovo nakon izlaska Control-a. Nažalost, njegovim izlaskom PC igrači ne mogu da očekuju skoro pa ništa novo, dok PlayStation fanovi napokon mogu da uživaju u ovom ostvarenju i najbolje od svega, u najboljoj verziji ove igre.
Detaljnije
Vodi li neko evidenciju o odlaganjima?
Detaljnije
Sledeće nedelje Square Enix objavljuje još jednu Marvelov igru, Guardians of the Galaxy. Iako izgleda kao tipična akciona igra u trećem licu u kojoj kontrolišete Star-Lorda i komandujete drugim Čuvarima, postoji jedna stvar koja zahteva posebnu pažnju koliko je iznenađujuća.
Detaljnije
Fortnite ažuriranje v18.21 dodaje igrici raznovrstan sadržaj, uključujući novu lokaciju, oružje i povratak omiljenog režima obožavatelja
Detaljnije
Od pojavljivanja nove generacije konzola Microsoft ne staje i radi sve što je u njihovoj moći kako bi stigli konkurente na tržištu. Stoga ne štede sredstva da oko svog brenda Xbox game studio okupe što veći broj studija i tako ispune očekivanja igrača.
Detaljnije
Neposredno uoči lansiranja Riders Republic, Ubisoft svima daje priliku da isprobaju igru ​​čitavih nedelju dana.
Detaljnije
Ali možda ga zaigramo ranije u Network testu ovog novembra.    
Detaljnije
Ovim novim ažuriranjem Mojang kaže da želi proslavi divljinu Minecraft-ovog Overworld tako što će neki od njegovih bioma imati jasniji identitet.
Detaljnije
Bliži nam se Noć veštica (ili beše Sveti Trifun?) i tom prilikom imamo i novi animirani film sa porodicom Addams u bioskopima, a na radost sve male dece širom sveta od studija Outright Games stiže i tie-in video igra.
Detaljnije
Neočekivana hit igra je zabeležila tri miona prodatih primeraka.
Detaljnije
Serijal po imenom “Dnevna doza nostalgije” su tekstovi u kojima se momci prisećaju igara koje su objavljene na današnji datum i uče mla]e generacije istoriju gejminga.
Detaljnije
Dying Light 2 ima napuštene strukture koje su ne samo za borbe već neke od njih možete pretvoriti i u pekare, farme bundeva, škole i druge interesantne stvari.
Detaljnije
Scorpionov Get over here napad lancima nastao je usred snimanja animacija kao spontana i potpuno slučajna ideja.
Detaljnije