Vesti/Najnovije

Igra se tek pojavila a moderi su uspeli da naprave još čudnije, jezivije ali nekim draže likove od onih koje je Capcom smislio.
Detaljnije
Capcom se vratio korenima horora Resident Evil-a sa Village-om koji donosi tipičan razvoj onoga što možemo očekivati od licence i verujte nam da ćete poželeti još.
Detaljnije
Ko je postigao uspeh u svetu video igara, čiji lik mrzimo a koga volimo? Da li je neko od njih zažalio što je odbio ili pristao da pozajmi glas nekom od najpoznatijih likova iz sveta video igara?
Detaljnije
Ove godine su programeri igara iz 50 zemalja poslali preko 250 igara. Žiri takmičenja je nakon testiranja svake od njih odlučio da odabere 60 finalista koji će se predstaviti široj publici na Steamu od 13. do 14. maja tokom specijalnog festivala Indie Celebration. 
Detaljnije
05.05.2021.
Dok polako pripremamo našu recenziju, hajde da vidimo kakve su ocene dali neki drugi portali.
Detaljnije
Mali korak za nas, ali veliki kada je u pitanju FIFA 21.
Detaljnije
Ukoliko volite superheroje, a niste pogledali Umbrella Academy - preporuka! Ukoliko niste ljubitelj superheroja, a niste pogledali Umbrella Academy - preporuka! Zbog čega je ova serija toliko drugačija od ostalih?
Detaljnije
Sony i Discord rade na integraciji Discord-a u  PlayStation mrežu. Da, nakon pregovora sa Microsofto-om, Discord je napravio neku vrstu dogovora sa kompanijom Sony.
Detaljnije
Da li ste znali da Sony dobija bonuse ukoliko dosta PlayStation igrača potroši novac negde drugde?
Detaljnije
Pokloni su privukli mnogo novih korisnika ali na žalost, oni nisu ništa dodatno kupovali.
Detaljnije
Dva izvršna direktora su odnela kući po 6 miliona dolara bonusa!
Detaljnije
Returnal već izaziva žestoke polemike po forumima ali se svi slažu da je Housemarque napravio pravo gejmersko remek delo.
Detaljnije
Za nedelju dolazi nova Resident Evil igra, prvi naslov u franšizi sa punom podrškom  PlayStation 5 i Xbox Series konzola. Pojedini autori su imali prilike da odigraju poslednji vremenski ograničeni Castle Demo i evo utisaka o igri.
Detaljnije
Ima li iznenađenja kada su u pitanju igre koje su vas najviše interesovale ovog meseca? 
Detaljnije
Najnovije ažuriranje se bavi najčešće prijavljenim problemima od poslednjeg patch-a i uvodi dalja poboljšanja stabilnosti i performansi igre.
Detaljnije
Ljudi su mišljenja da je Nier Automata prva priča u nizu, medjutim to je daleko od istine, originalni Nier je izašao davne 2010 i to za PS3  I XBOX 360 konzole.
Detaljnije
Prošlog meseca smo vam dali informacije o filmovima i serijama koje prestaju da se prikazuju na striming platformi Netflix u aprilu. I neki od nas su zbog te liste rešili da reorganizuju plan gledanja i provere neke filmove i serije koje za par dana više neće biti u ponudi. Šta nas očekuje u maju?
Detaljnije
Čudna, zabavna i neočekivano dobra igra It Takes Two nastavlja da osvaja.
Detaljnije
Glavno pitanje je "Da li je moći da se igra i na PC računarima".
Detaljnije
Verdansk 84 mapa omogućava igračima da se sakriju ispod karte i poubijaju neprijatelje.
Detaljnije