Vesti/Najnovije

Ko bi rekao da ćemo novitete vezane za GTA5 čekati 8 godina?
Detaljnije
Svako od nas ima svog omiljenog čarobnjaka u Harry Potter serijalu, naravno pored Poterr-a. Ali, da li ste sigurni da znate koliko je koji čarobnjak jak i koje su njihove poznate replike?
Detaljnije
14. oktobar je datum kada igru očekuju u Japanu dok će ostatak sveta ostati da se pita kada će se igra pojaviti u njihovim randjama.
Detaljnije
Korona, problemi i nezgode... Čini se da je svemu kraj i da sada sve napreduje kako bi i trebalo.
Detaljnije
Trust International, brend koji poznajete po gejming opremi, ali i svim ostalim proizvodima koje koristimo u svakodnevnom životu, preduzeo je osnovne korake u svojoj misiji da pojednostavi svakodnevni život pametnim i održivim rešenjima.
Detaljnije
Amblem koji je trebalo da bude besplatan poklon zajednici Destiny 2 u ime kompanije Bungie, pronašli su rudari podataka, koji su naravno sve pokvarili i prodali isti igračima.
Detaljnije
Kada vam dosadi puška, vi isucite mač!
Detaljnije
Iako superheroji nose kostime i imaju maske, tu i tamo vidimo kako neki od njih izgleda. Da li ste primetili koliko je malo heroja sa plavom kosom? Nemamo pojma zbog čega je tako.
Detaljnije
Prrofil Moj Beograd na Instagramu je objavio snimak sa Tašmajdana iz 1978. godine koji nam pokazuje kako se Rocket League igrao uživo u Beogradu. A možda je tada među gledaocima bio neko i iz tima koji je radio igru.
Detaljnije
Najlepše je kada se nađete sa prijateljima jednom nedeljno, ili bar jednom mesečno, da zajedno odmerite snage u nekoj od popularnih igara za PlayStation. Piće, grickalice, poneki trač i mnogo smeha. Ali, moramo da priznamo da nam je period karantina i ograničenih drženja doneo neke promene u navikama. Kada nismo u mogućnosti da se vidite sa prijateljima, organizujte online game veče. A kada je sve kako treba, uživajte zajedno i ne skidajte osmeh sa lica. Kako god odlučili, uvek je pravo vreme za igranje sa prijateljima.
Detaljnije
Minecraft Realms su u osnovi vaši privatni Minecraft serveri, na kojima vi i vaši prijatelji možete bezbedno da se družite dalje od drama ostatka interneta.
Detaljnije
Najnoviji apdejt za Cyberpunk 2077,  patch 1.23, sada je zvanično dostupan za download na PC-u i konzolama i donosi veliki broj ispravki.
Detaljnije
E3 je imao svojih inenađenja i postavio je neke rekorde. Nintendo je u jednom momentu imao preko milion i sto hiljada gledalaca i pretpostavlja se da je razlog bilo očekivanje predstavljanja nove Pro Switch konzole. Na žalost, to nije jedino što smo očekivali a nismo videli na E3.
Detaljnije
Microsoft je objavio kada će prestati podrška za Windows 10, 14. oktobra 2025, a izgled novog Windows 11 je procureo u javnost kao da je u pitanju neka najnovija igra.
Detaljnije
Svi imaju svoje maskote pa i Sony PlayStation. Da li ste sigurni da znate ko je maskota?
Detaljnije
Približavamo se završetku E3 2021 i već smo videli mnoštvo ekspanzija, prvog gameplay igranja i novih otkrića različitih developera  i izdavača. 
Detaljnije
Kolekcionarska izdanja sa godinama dobijaju na svojoj vrednosti. Neka izdanja sada vrede koliko i jedan stan ili auto. 
Detaljnije
Outer Worlds ima svoja ograničenja ali je odlična RPG igra.
Detaljnije
Nagradno pitanje za danas je Nije Ptica trkačica, nije Tasmanijski đavo ali trči đavolski brzo. On je…?
Detaljnije