Vesti/Najnovije

Ubisoft je možda neke igre pomerio za kasnije, ali, rade punom parom. Ubisoft Forward je bilo interesantnije gledati nego neke utakmice ovog vikenda.
Detaljnije
Čuveni studio Arkane, koji je u svojoj bogatoj istoriji gejmerima doneo niz kvalitetnih ostvarenja poput Dishonored i Prey franšiza, sada je predstavio potpuno novi projekat koji razvija.
Detaljnije
14.06.2021.
Konačno smo videli kako izgleda trejler na Xbox i Bethesdinoj E3 prezentaciji.
Detaljnije
Proverili smo šta nudi Steam po neverovatnim cenama. Naša kolekcionarska izdanja ipak imaju mnogo više u ponudi i zato vam sa ponosom donosimo listu najskupljih igara u našim radnjama.
Detaljnije
Razer je rešio da se upusti u borbu za očuvanje planete i prirode na njoj. A vi?
Detaljnije
Kupci su rekli svoje - Pobednik je GameS Ušće.
Detaljnije
Jedan dan vam neće biti dovoljan da proverite šta vas sve čeka u Tržnom Centru Ušće ovog vikenda,
Detaljnije
Uvek je bilo komentara i kritika o cenama proizvoda i igara. Većina onih koji kritikuju nije upoznata sa troškovima i pravilima uvoza i zbog toga nema realnu sliku problema. Ali sada nećemo o tome. Sada pišemo o igrama koje su skupe i kada ih kupujete na Steamu-u.
Detaljnije
Miitopia neobično menja klasični RPG omogućavajući igraču da u igru ubaci svoje omiljene likove. Jedino pravo ograničenje je vaša mašta.
Detaljnije
Radnja koja ne zna za godine i ne priznaje generacijski jaz.
Detaljnije
Radnja u kojoj kupuju i navijači i ljubimci.
Detaljnije
Najveći problem sa borbom je to što vam neprijatelji ne daju dovoljno dobre povratne informacije udaraca, tj. imao sam osećaj kao da smo se tukli jastucima.
Detaljnije
Games Laguna je pravi mali gejmerski kutak u samom centru grada, u najlepšoj i najvećoj knjižari u Beogradu - knjižari Borislav Pekić u Knez Mihailovoj 48.
Detaljnije
Microsoft i Ubisoft su svakako tu, ali sprema se još dosta iznenađenja.
Detaljnije
Već devet godina su tu za vas, na istoj adresi!
Detaljnije
Dying Light 2, koji je najavljen na E3 2018, dok su neki mogli da odigraju deo game play-a na E3 2019, izgleda sada još bolje!
Detaljnije