Vesti/Najnovije

Praktično u centru Novog Sada, 15. novembra 2018. godine otvorena je Games radnja u šoping centru Promenada.
Detaljnije
Iako kod igara ne važi Zakon o zaštiti potrošača, čini se da nezadovoljni korisnici imaju način da pokažu koliko su ljuti.
Detaljnije
Sve akcije su u poslednje vreme počele da liče jedna na drugu. Lajkuj, sheruj, komentariši, kupi dva i imaš poklon... I dok smo sedeli i smišljali šta bi sve mogli da organizujemo za vas, naše kupce, shvatili smo da bi možda najbolje bilo da vas upoznamo malo bolje, ali i vi nas.
Detaljnije
 Godišnjica je obeležena žurkom u vidu live prezentacije pod nazivom „Sonic Central“.
Detaljnije
 Ovaj nastavak je izgrađen na čvrstim temeljima svog prethodnika a nadograđen na bezbroj pametnih i zanimljivih načina.
Detaljnije
Tokom poslednje dve godine koliko je Fortnite bio dostupan u App Store ponudi, Apple je zaradio najmanje 100 miliona dolara na provizijama i naknadama od korisnika a prema izjavi izvršnog direktora kompanije Apple. Naravno, u okviru suđenja koje i dalje traje. 
Detaljnije
Serveri Little Big Planet-a su privremeno onemogućeni nakon tekućih napada koji uključuju hakere koji objavljuju uvredljive poruke u igri.
Detaljnije
E3 je san svakog gejmera a da su neka bolja vremena sada bi neki planirali put u Ameriku i posete fenomenalnim štandovima i konferencijama. Microsoft je svake godine privlačio veliki broj posetilaca pa online konferencija koja je najavljena za sledeći mesec već sada iyayiva pažnju.
Detaljnije
CD Projekt Red je rešio da u čast 10 godina ove fenomenalne igre organizuje Art izložbu slika.
Detaljnije
GTA 5, NBA i fudbal su uvek na listi, samo je pitanje na kom mestu. Ipak, ovoga puta ih je nešto preteklo po prodaji!
Detaljnije
Gamedust najavljuje besplatno ažuriranje igre Yupitergrad, i testiraće vaše veštine njihanja, otključava režim od 120 Hz za naočare Oculus Quest 2 i donosi mnoštvo ispravki i poboljšanja.
Detaljnije
Trilogija Mass Effect je igračko iskustvo koje se ne sme propustiti! Ovo je bitno izdanje ne samo zbog održavanja nasleđa serije, već i zbog toga što omogućava igračima jednostavan način pristupa i igranja kroz priču onako kako je predviđeno da se igra sa njenim DLC-om. BioWare je sjajno obavio ažuriranje avanture komandanta Sheparda kako bi omogućio bolju i mirniju vožnju Normandijom, i to ne samo u oblasti vizuala.
Detaljnije
Igrači vole iznenađenja a developeri ih često obraduju nekim poznatim imenima.
Detaljnije
15.05.2021.
Kada jednom osetite tu ljubav, to zadovoljstvo, taj osećaj da posedujete nešto iz npr. 1968 godine, to je neprocenjivo.
Detaljnije
“The Missing Heir” & “The Girl Who Stands Behind” za Nintendo Switch, recenzija koju je uradio Nikola Nick Jovanović.
Detaljnije
Ubrzana vakcinacija u Americi možda na čudan način ubrzava i ponovna okupljanja.
Detaljnije
Juče smo dobili najnovije informacije o igri Sniper Ghost Warrior Contracts 2 i čini nam se da je developer više nego siguran u kvalitet ove pucačine.
Detaljnije
Imamo novog heroja po imenu Rivet i još uvek smo pod utiskom onoga što se moglo videti tokom Sony promocije.
Detaljnije
Emyglx je jedan od najstarijih portala kod nas, posvećen gejmingu. Evo njihove recenzije igre NIER REPLICANT VER.1.22474487139
Detaljnije