Vesti/Najnovije

Roccat fantazija se nastavlja.
Detaljnije
Gerard Butler će zaigrati u filmskoj adaptaciji God of War igre koju Sony Pictures planira da snima 2021, a premijerno prikaže 2022. godine.
Detaljnije
Pre nego smo pogledali najprodavanije igre pvpg vikenda, pokušali smo da napravimo neki interni spisak i proverimo koliko smo upoznati sa dešavanjima na tržištu. Iskreno, bilo je iznenađenja!
Detaljnije
Poslednjih dana je jedno od najčešćih pitanja u radnjama, ali i online "Šta vam preporučujete? Šta je to što se najviše prodaje?". Evo kratkog pregleda najprodavanijih figura u Games radnjama.
Detaljnije
Kraj godine je i svode se računi i objavljuju liste najboljih. Steam's Best of 2020 uključije najbolje prodavane igre, nova izdanja, najigranije naslove, najuspešnije early access projekte, najbolji VR i najbolje igre za kontroler. A korisinici ove platforme biraju svoje gavorite. Glasanje je i dalje otvoreno a pobednike ćemo imati 03. januara.
Detaljnije
Kada problemi krenu, ili pomogneš ili odmogneš. Amerikanci ne pomažu CD Projekt Red.
Detaljnije
Moramo da napomenemo da je Play!Zine jedini domaći gejming portal koji svi developeri poštuju i čije ocene se računaju u metacritic izveštaje ocenjivanja.
Detaljnije
Soni Pictures ne planira da krene stopama drugih studija nudeći izdanja filmova istog datuma na streaming platformama i u bioskopima.
Detaljnije
23.12.2020.
Zbog čega je gift box idealan poklon?
Detaljnije
Novi način života ove godine je doneo i nove navike kada je u pitanju kupovina. Da li kupujemo sebi, ili želimo da obradujemo nekog nama dragog postalo je teže jer je vremena sve manje. Ipak, svaki problem ima svoje rešenje a Games Gift Kartica je naš način da vam pomognemo da olakšate proces biranja poklona i uštedite na vremenu koje biste morali da potrošite u kupovini.
Detaljnije
Ima li kraja čudnim idejama i gde je granica kada je hrana u pitanju?
Detaljnije
D1 igre Cyberpunk je u Srbiji obeležilo strimovanje igre par najpoznatijih strimera i nama dragog Manukraftera koji je postao poznat sa svojom cosplay kreacijom V na otvaranju Games na vodi. Prošlo je 13 dana od kako su počeli sa igranjem i to je dovoljan period za utiske i razmišljanja. Zamolili smo ih da nam odgovore na par pitanja i njihove odgovore prenosimo u potpunosti.
Detaljnije
Gde se kriju statue Krcka Oraščića i kako ih pronaći?
Detaljnije
505 Games je objavio novi update za PC verziju Death Stranding sa čudnim avanturama Hideo Kojime u Cyberpunk 2077 svet.
Detaljnije
Komentari i mišljenja su podeljena a CD Projekt Red obećava da će sve dovesti u red.
Detaljnije
Igre bi trebalo igrati onako kako je developer zamislio ali uvek će biti onih koji vole da "skrate" put i obezbede sebi brz uspeh. Za ovu drugu grupu je idealan novi mod koji se pojavio za Cyberpunk 2077.
Detaljnije
Ubisoft vesela nedelja, ili zvanično  "Happy Holidays giveaway"  event je počeo pa proverite da li ima nešto i za vas.
Detaljnije
Nick je bio vredan ovih dana jer je njegov sto prepun igara koje su stigle za testiranje i recenzije. Ovoga puta ima za vas jedan klasik.
Detaljnije
  Vin Diesel se priključio timu u razvojnom studiju Studio Wildcard i to kao izvršni producent igre Ark 2, u kojoj i glumi.
Detaljnije
15.12.2020.
Napad na Capcom od prošlog meseca počinje da zadaje udarce.
Detaljnije