Blog

Madona trkačkih igara se vratila sa živopisnim stilom.
Detaljnije
Mario Kart 8 Deluxe dodaje novu funkciju prilagođenih predmeta u ažuriranju, dajući igračima više kontrole nad načinom na koji odluče da se trkaju.
Detaljnije
2022. godina je bila čudna i drugačija od očekivanog. Ipak, donela je neke fenomenalne igre koje Vam preporučujem da odigrate sa dragim ljudima jer Co-op nikada ne izlazi iz mode.
Detaljnije
Hogworts Legacy je objavio video zapis u stilu iza scene videa koji dokumentuje neke od kompozitora i njihove misli i metode u pravljenju magične partiture još magičnije igre.
Detaljnije
Ažuriranje Witcher 3 sledeće generacije je kao povratak u svet koji poznajete, samo što sve izgleda još bolje nego što pamtite.
Detaljnije
Dok je prethodni naslov serijala na listi razočarenja u 2022. godini, najnoviji ima odlični početak.
Detaljnije
Decembar je nekako uvek pun sa dešavanjima ali ćemo svakako zapamtiti utorak 6. decembar..
Detaljnije
Predstoje nam neka velika izdanja video igara zakazana za decembar 2022. godine, baš na vreme za praznike. Evo svega što vas čeka.
Detaljnije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
Detaljnije
Čini se da će ovo biti odličan film.
Detaljnije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru, i izaziva igrače da odbrane Wahoo svet od invazije Salmonids-a.
Detaljnije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
Detaljnije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadržaj u ažuriranju poslednjeg poglavlja Valhale.
Detaljnije
Igrač World of Warcrafta iz Koreje je uspeo da postigne novi rekordni nivo u Dragonflight-u za manje od tri sata, uprkos svim tehničkim problemima.
Detaljnije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premisa deluje interesantno, vreme je da isprobate kako vam se čini da za promenu osvajate planetu umesto da je spašavate od vanzemaljaca.
Detaljnije
Jedan od najvećih internacionalnih Fortnite turnira, Fortnite Champion Series: 2022 Invitational, koji je održan u LAN formatu je ugostio najbolje, a najbolji na velikoj sceni u Raliju, Severnoj Karolini, pored novčane nagrade od 1.000.000 dolara odneli su i impozantni FNCS trofej.
Detaljnije
Čeka vas veliki esports spektakl na Games.con festivalu! Takmičite se i osvojite vredne novčane nagrade!
Detaljnije
Da li ćemo uskoro prisustvovati rekordnoj prodaju jednog AK-47 skina ?
Detaljnije
Folksvagen ili Volksvagen... svakako izgleda odlično!
Detaljnije
Ovo je još jedna prelepa Pokemon igra, sa puno boja i raznim znamenitostima.
Detaljnije