Blog

Hajde da se setimo važnosti očuvanja naše planete i da zajedno radimo na boljoj budućnosti! Društvena igra Zemlja je pravi primer kako da bolje čuvamo ono što nam je priroda dala na čuvanje.
Detaljnije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
Detaljnije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavljena je pre dve godine, a od tada, FromSoftvare je ostao relativno tih po pitanju nastavka, do nedavno. Od objavljivanja najnovijeg trejlera za DLC nekakou vazduhu je pitanje da li će zajednica zažaliti zbog toga?
Detaljnije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.
Detaljnije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatanjem da kolekcionarstvo nije samo za geek-ove nego je prihvatljivo za sve. Tu nastaje problem oko terminoligije i razumevanja samih stilova ili serija figura. Postije više vrsta figura kao i više ozbiljnih proizvodjača istih.
Detaljnije
Izlistali smo neke od najboljih PS4 igara koje se i u 2024. godini i dalje prodaju bolje od igara za najnoviju konzolu, zato ih obavezno probajte.  
Detaljnije
April nad donosi tenis, ali i još po neki interesantan naslov.
Detaljnije
Igre je najbolje igrati u društvu i u krugu porodice. Ipak, ponekada je bitno odvojiti i vreme samo za sebe i odigrati i neke malo drugačije igre. Koje su najbolje PS5igre samo za odrasle?
Detaljnije
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
Detaljnije
Komične igre napreduju kada im je glavni cilj da nasmeju igrače, bez obzira na veličinu ili iskustvo razvojnog tima.
Detaljnije
Pohlepa je postala jedan od osnovnih motiva za promene oko nas i nečudi kada se ta tema provlači kroz neke hit igre. Ali, koje su to najbolje igre sa ovom temom?
Detaljnije
South Park - Snow Day! je igra koja nas vraća u detinjstvo kada su snežni dani bili sinonim za avanturu. U ovoj igri, fanovi serijala South Park imaju priliku da se pridruže omiljenim likovima u njihovim zimskim ludorijama.
Detaljnije
Juče smo se bavili pohlepnim korporacijama a danas se družimo sa mravima u igri Marabunta
Detaljnije
Većina igara za mobilne telefone je besplatna. Ima ih mnogo i svakodnevno se objavljuju nove. Neke će vas izludeti poudama za kupovinu unutar igre, a neke će biti označene kao prigodne za mlađe iako to nisu. Zbog toga dobro vodite računa šta birate da igrate!
Detaljnije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
Detaljnije
U poslednje vreme se sve više govori o načinima na koji deca možda mogu biti uvučena u svet klađenja kroz video igre.  
Detaljnije
Fortnite nam u drugoj sezoni nudi starogrčki panteon što može biti početak novog  uzbudljivog trenda za buduće sezone ove igre.
Detaljnije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. Da li je drugačije sa video igrama koje su imale neočekivano loš kraj?
Detaljnije
Cloud, Tifa, Aerit i grupa kreću u sledeće poglavlje Final Fantasy VII prerade sa mnoštvom novih funkcija i dodataka.
Detaljnije