Blog

U poslednje vreme mi se čini da su roditelji postali oprezniji kada su u pitanju igre koje daju deci da igraju. Ali... do sada me niko još nije pitao koje su to igre koje deca ne bi smela da ih vide da igraju.
Detaljnije
Svaka poznata ličnost,svaki film ili igra, sve ono što je na uvidu javnosti je podložno tračevima i pričama. Neke su istinite, neke odmah prepoznamo kao nemoguće, ali ima onih koje su se toliko puta ponovile da je laž postala istina. Evo par mitova gejming sveta za koje je dokazano da nisu tačni.
Detaljnije
Indie programer igara već sprema nešto zastrašujuće sa Diznijevom maskotom.
Detaljnije
18. januar nam se približava pa je sasvim normalno da nam pristiže sve više informacija o igri.
Detaljnije
Poslednjih dana,dok se svode računi i objavljuju planovi za ovu godinu,specijalisti nam iznose svoja previđanja za ovu godinu. Čini se da po njima Nintendo sprema neke lepe vesti.
Detaljnije
Kao i svakog meseca, ni ovaj januar nije izuzetak. Nova serija od tri igre za PS5 i PS4 je sada dostupna za PS Plus Essential i pretplatnike višeg nivoa.
Detaljnije
Ubisoft je najavio da će Prince of Persia: The Lost Crown na PS5 raditi bez problema na 4K/120 FPS za sve verzije Sony konzole.
Detaljnije
Svi imaju neke svoje liste i očekivanja, a ovo je najnovija lista Playstation naslova za 2024. godinu i definitivno će se menjati.
Detaljnije
08.01.2024.
Kako se nastavlja rad na dugo očekivanom nastavku, neki prevaranti su iskoristili ovu reklamu pretvarajući se da nude poslove na predstojećim projektima kompanije Rockstar. Kao rezultat toga, fanovi željni da doprinesu sledećoj "GTA" igri i drugim Rockstar naslovima pali su na phishing prevare koje su počinili lažni regruteri i dali su svoje privatne podatke. Ovi lažni oglasi su bili povod da se prisetimo nekih ludnih i loših situacija vezaih za ovu igru.
Detaljnije
Šolje i čaše postaju nezamenjiv deo svakog iskrenog zaljubljenika u STAR WARS. Da li ste proverili našu ponudu i neke od najpoznatijih pića koja se služe u ovim šoljama?
Detaljnije
28.01.2024.
Dok se svuda piše o najboljima, možda je pravo vreme da se prisetimo i igara koje su nas razočarale prošle godine.
Detaljnije
SteelSeries Apex Pro TKL je izvanredna tastatura za gejming koju možete podesiti na razne moguće načine da bi vas podržala u video igrama koje igrate.
Detaljnije
Datumi objave očekivanih video igara se mogu promeniti u jednom danu, ali lista najočekivanijih ove godine bi izgledala ovako.
Detaljnije
28.12.2023.
Ovog vikenda sam posetila Milano sa ćerkom. Kako je ona zaljubljenik u manga i anime, rešili smo da posetimo par specijalizovanih  radnji. I tek tada sam shvatila koliko je ovo postao globalni trend. Sada se samo pitam ko će kod nas prvi otvoriti ovako neku radnju.
Detaljnije
Ukoliko još uvek niste sigurni šta kupiti gejmeru za Novu godinu, i nije Vam dovoljan naš tekst od pre nedelju dana, evo dodatne pomoći. Bez obzira na vaš budžet, ili uzrast i nivo iskustva gejmera kojem kupujete poklon, evo sjajnih ideja za darivanje.
Detaljnije
Ukoliko ste ljubitelj simulacija trka, ili bilo kojih igara u kojima kontrolišete vozila, sigurno će vam biti potreban dobar volan da biste bili u istoj krivini sa konkurencijom. 
Detaljnije
Igranje društvenih igara u dvoje može da predstavlja višesatnu zabavu, ko kaže da su video igre zanimljivije?
Detaljnije
Od klasičnih simfonija i industrijskog ritma, preko acid džeza i sintvejva do roka, ove godine smo imali sreću da slušamo i igramo uz ritmove koji nas nisu ostavili ravnodušnim.
Detaljnije
Igre su uvek pristupačan oblik zabave za bekstvo, a kada spojimo i stavimo sve žanrove na jedno mesto, RPG je nepobediv kada je u pitanju distanciranje od stvarnosti.
Detaljnije
Kooperativne igre su oblik igre ili sporta u kojem igrači rade jedni sa drugima kako bi postigli zajednički cilj. Cilj kooperativne igre je da se smanji naglasak na takmičenju i poveća naglasak na društvenim aspektima igre ili sporta. U poslu, kooperativne igre se često koriste kao vežbe za izgradnju i unapređenje tima.
Detaljnije