E Sport

Reddit korisnik po imenu CharmingChazz je u poslednjih par dana okačio tri kratka video klipa koja idu pod nazivom Valorant Mythbusters i koji nam otkrivaju nekoliko zanimljivosti o mehanikama u igri!
Detaljnije
Samo nekoliko sati posle vesti o Aninom odlasku, OG je ponovo iznenadio svoje navijače. Tako je, Sumail se vraća i takmičiće se sa ekipom na predstojećim kvalifikacijama za deseti The International šampionat, i to na poziciji carry-ja.
Detaljnije
Istorija se ponavlja. Kineska ekipa je u 2021 DPC sezoni drugi put zaredom savladala Evil Geniuses u velikom finalu Majora. PSG.LGD je razbio EG sa rezultatom 3:0 u napetoj završnici WePlay AniMajora i osvojio $200,000 i 500 DPC poena.
Detaljnije
Kao što u Counter Strike-u imate Glock, USP i P2000, tako i Valorant ima svoj Classic pištolj.
Detaljnije
Kada započnete vaš Valorant meč, možda ćete se iznenaditi kada budete čuli ruski jezik, pošto je Riot konačno omogućio igračima iz Rusije da koriste Voice opciju.
Detaljnije
Kreatori League of Legends-a i Valorant-a ne žele da vide da timovi promovišu kompanije koje se bave kriptovalutama u njihovim esportovima.
Detaljnije
Kao jedan od najboljih organizatora esports turnira, WePlay je spremio specijalno iznenađenje za sve ljubitelje Dote 2. Naime, svi gledaoci AniMajora imaju šansu da osvoje neku od 10 fenomenalnih nagrada, od kojih je glavna upravo plaćeni put na The International šampionat! Sve što treba da uradite je da se priključite prenosu!
Detaljnije
League of Legends ekipe se pripremaju za početak letnjih regionalnih liga, a i Zero Tenacity prati trend i skuplja igrače za Esports Balkan ligu i druge turnire koji nas očekuju.
Detaljnije
Fortnite Crew je vrsta pretplate koja igračima pruža Battle Pass, V-Bucks, ekskluzivnu kolekciju skinova, i mnogo toga drugog, i sve to po fiksnoj mesečnoj ceni. Ove nagrade će se menjati svakog meseca, pa je red da zavirimo i u junski Fortnite Crew izdanje.
Detaljnije
Od skromnog Half-Life moda do milionskih esports turnira, Counter Strike: Global Offensive je postavio temelje za potpuno novi žanr multiplejer igara, osvojivši srca miliona gejmera širom sveta.
Detaljnije
Jedan od najprepoznatljivijih strimera na planeti Tajler ”Ninja” Blevins nastavlja da ruši granice.
Detaljnije
  SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 6. juna!
Detaljnije
Najnovije izdanje Resident Evil franšize, Village, je izašlo pre nešto više od nedelju dana, a već je izrodilo pregršt suludih modova.
Detaljnije
Član južnokorejskog kongresa je 18. maja predložio zakon koji bi sprečio unilateralno otkazivanje esports turnira od strane organizatora i investitora, bez pravovremenog zvaničnog obaveštenja i konsultacije sa igračima, trenerima, komentatorima i drugim učesnicima.
Detaljnije
Natalija (17) i Iva (15) Bašović boluju od Fridrajhove ataksije, retke progresivne genetske bolesti, koja pogađa uglavnom nervni sistem i srce.
Detaljnije
U jednom od najkontroverznijih CS:GO mečeva svih vremena, NIP je uspeo da se provuče i da u poslednjoj rundi dođe do pobede nad Anonymo-om, koji je samo par dana ranije ”slavio” u ovom okršaju.
Detaljnije
Reddit korisnik po imenu ArchieBolt je odličio da nas počasti kratkim video klipom u kojem možemo videti njegovog Ursu kako potpuno sam uspeva da eliminiše protivnički ekipu i tako dođe do prestiže ”nagrade”, tzv. Rampage-a!
Detaljnije
Čuveni organizator turnira koji stoji iza ekstravagantne produkcije prve EPIC League sezone, WePlay, je zvanično objavio da će se drugi Dota 2 Major 2021 DPC sezone održati u Kijevu, u periodu od 2. do 13. juna. Tematika celog turnira će biti posvećena japanskim animiranim filmovima, i nosiće odgovarajuću titulu, ”AniMajor”.
Detaljnije
Poznati strimer i internet ličnost Tajler ”Ninja” Blevins je konačno otkrio zaradu u vrhuncu svoje eksplozivne Fortnite karijere. Iako smo mogli da očekujemo ogromnu svotu, moramo priznati da nas je Ninja ipak iznenadio – velika Fortnite zvezda je za samo mesec dana zaradila više od 5 miliona dolara, i to samo putem svog promo koda.
Detaljnije
Nakon žalbe koju je poslao NIP, organizatori Flashpoint 3 turnira su doneli odluku da se meč koji se odigrao 14. maja između švedske ekipe i Anonyma odigra ponovo.
Detaljnije