Blog

Neposredno pred početak filma, održaće se panel diskusija praćena temom "Stiven King od papira do platna".
Detaljnije
Od prvog susreta sa Bilbom, pa do poslednjeg „zagrljaja“ sa Frodom, Golum je bio jedan od fascinantnijih i tragičnijih Tolkinovih likova. Dve ličnosti u stalnom sukobu, obe izmučene, sklone lošem, nepoverljive, ali ne vredne poverenja. Obavijene velom tajne... Konačno dobijamo igru koja deo te tajne razvija.
Detaljnije
Toliko je sadržaja dostupno u Tears of tһe Kingdom da je potrebno preko 130 sati da se igra odigra do kraja, i to kompletno!
Detaljnije
PlayStation Showcase je trebalo da nam prikaže bar deo igre, ali nismo dobili ni najmanju informaciju.
Detaljnije
Posle nekoliko dana divljih pretpostavki, od Wolverina do novog Elden Ringa, PlayStation je konačno otkrio šta nas zanimljivo očekuje u 2023. i 2024. godini, na ni najmanje neočekivano, sveopštu radost svih uključenih u sinoćni live stream.
Detaljnije
Dead Island 2 dostiže značajnu prekretnicu u prodaji, a izdavač Deep Silver kaže da je to postalo najuspešnije izdanje u istoriji kompanije.
Detaljnije
Svi korisnici PS konyola znaju da nas danas očekuje PlayStation Showcase na kojem ćemo vidjeti najave novih i nadolazećih igara. Ali.. svi očekujemo neka dodatna iznenađenja.
Detaljnije
Nintendo je dokazao da jednostavno voli da sve bude savršeno!
Detaljnije
EA Sports je izrazio ogromno samopouzdanje u svoju predstojeću fudbalsku igru EA Sports FC, koja će biti njihova prva fudbalska igra bez FIFA licence. Ovaj pomak u igračkom pejzažu predstavlja nezapamćen korak napred za kompaniju.
Detaljnije
LEGO 2K Drive je igra koja je iznenadila mnoge ne samo svojim objavljivanjem, već i svojim sadržajem. 
Detaljnije
U prvim recenzijama možda najvećeg modernog Nintendo hita The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom najmanje smo bili upućeni u samo priču, a najviše u neverovatne mehanike koje su dozvolile kreativnim igračima da sagrade šta im duša poželi.
Detaljnije
Šta o ovom modelu misle momci iz renomiranog časopisa SVET KOMPJUTERA?  
Detaljnije
Zbog čega su "male" tastature u modi? Momci iz svima omiljenog magazina SVET KOMPJUTERA su nam objasnili.
Detaljnije
U našem asortimanu možete naći Marvo taastature, a danas Vam prenosimo recenziju koju je uradio Svet Kompjutera.
Detaljnije
Godina se mnogi pitaju da li su pametno investirali kada su nekada davno rešili da kupe Amiibo i par figura. Sada je napokon došlo njihovih pet minuta da uživaju u investiranom!
Detaljnije
Godine čekanja, likovan materijal i dodatni hajp koji ne daje prave informacije... Kao da sve to nije dovoljno nego sada pojedinci prave karijere na netačnim informacijama, pa bilo to i "samo" izjava da daju glas u igri.
Detaljnije
Ažuriranje sledeće generacije Fallout 4 potvrđeno je ima nekoliko poboljšanja, ali fanovi bi takođe mogli da očekuju novi sadržaj, barem u nekom razumnom roku.
Detaljnije