Blog

Pre samo nekoliko dana smo napisali zamerke na trenutno stanje Diablo IV endgamea i najavili da Blizzard već zna kako će to unaprediti. Očekivali smo da prođe bar nekoliko nedelja do realizacije tih zamisli, ali one su već stigle u patchu 1.0.3
Detaljnije
Igranje jeste zabava i umetnost samo po sebi, ali poneki savet je uvek dobrodošao.
Detaljnije
Nedavno je igra Red Dear Redemption dobila oznaku u Koreji, i to 15. juna! Naravno da nam je čudno ako znamo koliko je igra stara, pa se sada uveliko nagaša da nam stiže remaster igre.
Detaljnije
Podloga za miša je uvek bio dodatak o kojem mnogi ne razmišljaju i ne planiraju dok ne shvate koliko im je potreban.
Detaljnije
Dok su mnogi bacali drvlje i kamenje na CD Projekt red i pravili karijere na kritikovanju iste, ja sam, danas to ponosno kažem, govorila da će se igra srediti i da je u pitanju samo žurba oko izdavanja i neplanirana nestašica PS5 konzola. Sada mirne duše mogu da kažem "Rekla sam Vam!"
Detaljnije
Sudski sporovi velikih kompanija donose na uvid dokumentaciju o nekim odlukama i potezima velikih rivala o kojima nismo ni sanjali.
Detaljnije
Svi znaju da ste Vi ste najhrabriji i najambiciozniji znak, vođa svakog čopora i da su Vam potrebne igre koje će to i dokazati.
Detaljnije
Jul 2023 možda nije najjači mesec u gejmingu ali to ne značu da nema nekih interesantnih naslova kao Pikmin 4 i Disney's Illusion Island.
Detaljnije
2023. godina je donela mnogo čuda u svetu čarobnjaka, ali nam noviteti tek predstoje!
Detaljnije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo prvim znakom a to je OVAN.
Detaljnije
FF 16 i DMC možda na prvi pogled nisu slične, ali otkako su fanovi Final Fantasy i Devil Mai Cry saznali da je Riota Suzuki deo tima za razvoj Final Fantasy 16, očekivanja od borbenog sistema igre su bila velika.
Detaljnije
Rimejk RE4 odvrće potenciometre svih dobrih karakteristika originalne igre do samog kraja...
Detaljnije
Diablolike igre svakako zavise dosta od endgamea, a naročito kada se ubaci ta game as a live service komponenta. Pošto smo prešli kampanju i na Tormentu uživali u endgame sadržajima, posvetićemo ovaj tekst njima.
Detaljnije
Novajlije u Diablo svetu su loše reagovale na izjavu Toda Fergusona da će za otključavanje sezonskih sadržaja biti primorani da prave nove likove, ali to nije ni iznenađenje ni toliko loša stvar.
Detaljnije
Gejming je zabava! Gejming je nešto u čemu treba da uživamo i da se opustimo. Zbog toga smo malo istraživali uticaj horoskopa na to koje igre igrate, ili bi trebalo da igrate. Pa hajde da se malo zabavimo!
Detaljnije
Rockstar počinje da istražuje GTA Online grešku koja je dovela do toga da igrači trajno izgube pristup svojim vrednim vozilima.
Detaljnije
Electronic Arts je najavio velike promene a prva je preimenovanje poznate  EA Games divizije.
Detaljnije
Nekada smo imali E3 u ovom periodu a sada imamo gomilu online prezentacija poznatih gejming brendova. Među njima je i Nintendo od koga mnogi očekuju da danas možda najavi novu konzolu.
Detaljnije