Blog

Gejming je industrija u kojoj ne postoje granice kada su u pitanju godine, polovi ali i poslovne orijentacije. Sve je gejming i svi se mogu baviti gejmingom, samo je bitno da imate pomalo ono dete u sebi.
Detaljnije
RIG, Nacon, Plantronics i možda jedan od najboljih modela gejming slušalica.
Detaljnije
20.07.2022.
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i poslednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava spektakl.    
Detaljnije
Kojima Productions će pokrenuti pravni postupak zbog povezivanja Kojime sa ubistvom Abea.
Detaljnije
Ukoliko želite da se dobro zabavite a nije vam primarno da imate kontrolu nad akcijom, kako smo to navikli u širem smislu kada su video igre u pitanju, The Quarry je odličan izbor
Detaljnije
Sony je obavestio svoje kupce da više neće koristiti svoje Ask PlayStation Twitter naloge za rešavanje problema korisnika PlayStation podrške.
Detaljnije
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti a internet su preplavile slike iz trejlera i razni komentari o tome đta je sve novo i drugačije,
Detaljnije
Nacon je nedavno bio domaćin njihovog Nacon Connect događaja, koji predstavlja prikaz igara koje studio objavljuje, neke u narednih nekoliko meseci, a neke sledeće godine i kasnije.
Detaljnije
SteelSeries i Spartan Gear su dobili konkurenciju - NACON!
Detaljnije
Jedna od vesti koja je obeležila prošlogodišnji PlayStation Showcase je bila najava God of War: Ragnarök. Danas smo dobili prvi uvid u to šta nas čeka u fizičkim izdanjima, a GameS je obezbedio ekskluzive za svoje najvernije kupce.
Detaljnije
Ukoliko ste u grupi onih koji do sada nisu čuli za brend NACON, sigurni smo da za Big Beng brend jeste. Otkrićemo Vam tajnu, to je jedan isti brend!
Detaljnije
Cyberpunk budućnost kao avantura iz trećeg lica... očima mačke lutalice. Definitivno jedna malo drugačija priča.
Detaljnije
Ova igra koju prate problemi od same najave, imala je tu nesreću da bude najavljena samo 1 dan pre nego se u radnjama pojavi God of War Ragnarok. Hoće li se možda time i preokrenuti kolo sreće u pravcu uspeha Skull and Bones?
Detaljnije
Publisher se nedavno oglasio da informacijama koje idu u prilog tome da se BlizzCon vraća sledeće godine.
Detaljnije
Poslednja poseta Boga rata našem svetu.
Detaljnije
Nedavno su se pojavile mnoge glasine o budućnosti s1mple-a, ali izgleda da se mladi Ukrajinac konačno izjasnio.
Detaljnije
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro rešiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
Detaljnije
Thor: Love and Thunder nastavlja priču nordijskog boga nakon Avengers: Endgame. Napuštajući Zemlju zajedno sa Čuvarima galaksije na kraju filma, Tor (Kris Hemsvort) se pridružuje svojim novim prijateljima u brojnim, šašavim avanturama dok kreće na put samootkrivanja.
Detaljnije