Blog

Svi imaju svoje uspone i padove. Capcom, izdavač koji stoji iza igara kao što su Street Fighter, Resident Evil i Monster Hunter, uskoro će zabeležiti 10 uzastopnih godina rasta.
Detaljnije
31.07.2022.
Bivši programeri CD Projekt Red, studio koji stoji iza igara Witcher i Cyberpunk 2077, razvijaju novu online akcionu igru nindža.
Detaljnije
FIFA 23 nam donosi HyperMotion 2 tehnologiju za nikad realniju igru.
Detaljnije
Mnogi smatraju "Breaking Bad" jednom od najboljih serija svih vremena, a čini se da će igra funkcionisati iznenađujuće dobro ako se usvoji Grand Theft Auto formula.
Detaljnije
Prema nedavnom izveštaju Bloomberga, narativ i centralni likovi Grand Theft Auto 6 inspirisani su pričom o Boni i Klajdu.
Detaljnije
Sony nema baš puno najavljenih PS5 ekskluziva za budućnost, a jedna od onih koje su potvrđene sad je navodno u ozbiljnim problemima.
Detaljnije
The Last of Us Part I na PS5 će sadržati mnoštvo poboljšanja i prezentacije koja će igru približiti njenoj originalnoj viziji, kaže suosnivač  Naughty Dog-a Nil Drukman.
Detaljnije
U Srbiji imamo najdužu gondolu na svetu! Pre zlatiborske gondole najduža svetska gondola bila je TianmenShan Cable Car gondola (7,4 km) koja se nalazi u sklopu Nacionalnog parka Zhangjiasie u Kini, u okviru kojeg je snimljen kultni film Avatar nagrađen Oskarom reditelja Džejmsa Kamerona. A kako se gondole kotiraju u video igrama?
Detaljnije
Volani nisu proizvod koji se često kupuje jer su obično skupi. Ako dodamo i malo igara za koje ga koristimo, neophodno je dobro razmisliti pre nego ga kupimo. 
Detaljnije
Preko 220 otvorenih radnih mesta je trenutno oglašeno u ovoj kompaniji.
Detaljnije
Lako će Chris, Lady D i Karl Heisenberg kontrolisati bojno polje 28. oktobra, ali i šta sve nudi preorder.
Detaljnije
Riot je zvanično najavio da će se ovogodišnji League of Legends Worlds šampionat odigrati od 29. septembra do 5. novembra.
Detaljnije
25.07.2022.
EA je uklonila ruske timove iz FIFA 22 zbog invazije na Ukrajinu i drži ih van igre i u 23.
Detaljnije
Dick Grayson je najveći smeker u ovom timu.
Detaljnije
Barbara Gordon je satkana od sirove volje i odlučnosti.
Detaljnije
Ukoliko razmišljate da li je gejming industrija za vas, možda bi trebalo da uradite ovih par stvari pre nego donesete bitne odluke.
Detaljnije
Da biste obezbedili posao u industriji igara, postoji nekoliko veština i interesovanja koji će mnogo pomoći.
Detaljnije