Blog

Oduvek je bilo igara koje su bile teže od prosečnih a u poslednje vreme je sve izraženije nezadovoljstvo pojedinih gejmera težinom nekih igara pa se postavlja pitanje da li igrači žele da se osećaju izazvano, a ne kažnjeno.
Detaljnije
Kada podvučemo jednu veliku crtu posle stotinak sati u igri, Dying Light 2 Stay Human je odličan naslednik prvog dela i njegovog nastavka.
Detaljnije
Sam omot me je odmah privukao ali nisam ni sanjao da će me baš ta igra toliko zaludeti.
Detaljnije
Čini se da je samo pitanje vremena kada će neko od velikih magova tehnologina budućnosti doći na red po pitanju istraga.
Detaljnije
Jedno malo drugačije viđenje.
Detaljnije
Posle DX remastera i dva nastavka Ryza igara, i Sophie dobija svoj nastavak. Ceo Atelier serijal se dosta zahuktao u proteklih par godina, a ujedno i postao popularan među novijim generacijama igrača. Ono što u ovom slučaju predstavlja malo čudnu situaciju, pored toga što igra dobija direktan nastavak sa istim glavnim likom i toga što za većinu JRPG naslova ovo nije standardna praksa, jeste to što je u pitanju nastavak za igru staru šest godina.
Detaljnije
Zaposlenima u studiju za razvoj igara rečeno je da im je dat slobodan dan da ostanu kod kuće i igraju Elden Ring na datum izlaska.
Detaljnije
2K je objavio da je Machine Gun Kelly zvanično Izvršni producent za muziku igre WWE® 2K22.
Detaljnije
Masahiro Ito otkriva žaljenje što je dizajnirao poznati horor simbol.
Detaljnije
Korisnici mogu da migriraju svoje biblioteke igara i sačuvane datoteke na Valve Steam platformu od početka aprila.
Detaljnije
Iako su neki od Pokemon Switch naslova učinili da dosta Pokemonabude dostupno obožavaocima, neki od njih se ne mogu nabaviti bez Pokemon banke.
Detaljnije
Futuristički dizajn i mnoštvo novih opcija.
Detaljnije
Pre nego dozvolite sebi da se ovako iznervirate, nasmejte se i znajte da je problem u 99,999% slučajeva jako jednostavno rešiti.
Detaljnije
Verovali ili ne, primetili smo da u poslednje vreme gejmerske stolice kupuju i poslovni ljudi koji nisu gejmeri. I to je sasvim razumljivo ako znamo da je svakome od nas potrebna najbolja moguća podrška... za leđa.
Detaljnije
Aloy debituje na prvoj naslovnici Vaniti Faira koja nije papirna, i ujedno je i prvi digitalni lik koji se pojavljuje na naslovnoj strani časopisa.
Detaljnije
EPIC posle malo dužeg perioda deli igru vrednu pažnje.
Detaljnije
Play!Zine ekipa je među prvima proverila kako izgleda Dawn of Ragnarok ekspanzija. Prenosimo njihove utiske.
Detaljnije
The Cuphead Show je Netflixov pokušaj da od moderne video igre napravi starodavni televizijski crtić! Da li su uspeli?
Detaljnije
Trust nam donosi kompaktnu I dugotrajnu novu Callaz TKL gejming tastaturu.
Detaljnije