Blog

Trust je vrlo aktivan poslednjih godinu dana sa inovacijama i novim modelima. Iako je fokus sada proširen i na skuplje i izuzetno kvalitetne proizvode sa višim cenama, segment zvani povoljno konstantno dobija nove proizvode. GXT 940 XIDON miš nije novitet na našem tržištu ali je nekako u poslednje vreme postao sve traženiji.
Detaljnije
Snimci ekrana Redfall testa su procurili na web i tako dali mali uvid u ono što fanovi mogu očekivati od igre na osnovu ove faze razvoja.
Detaljnije
 Ovaj State of Play je ponudio obožavaocima razne igre koje mogu da očekuju, kao i ažuriranja nekih velikih naslova kao što je Returnal.
Detaljnije
Za igrače koji su spremni prihvatiti izazov i poraziti naizgled nepremostive neprijatelje, Elden Ring je, bez sumnje, jedan od najvećih RPG-ova ikada napravljenih. The Lands Between je odmah postao jedan od mojih omiljenih svetova u igrama.
Detaljnije
08.03.2022.
Izgleda da je sledeća franšiza video igrica koja će skočiti na ekran God of War, a Deadline izveštava da Amazon Prime Video pregovara za TV seriju!
Detaljnije
Rockstar nastavlja s ustaljenom iritantnom  praksom otkrivanja novih detalja na kašičiću– saznali smo koje ćemo grafičke modove imati u next-gen verziji GTA 5, ali samu igru još uvek nismo videli.
Detaljnije
Nintendo je trenutno na misiji blokiranja YouTube videa koji prikazuju kako PC Steam Deck emulira igre za Nintendove konzole.
Detaljnije
07.03.2022.
Ubisoft sluša negativne komentare?
Detaljnije
Iza kulisa ove poznate kompanije očigledno postoji sukob generacija i kultura.
Detaljnije
Netflix preuyima Next Games za $72.08 miliona. Šta je sledeće?
Detaljnije
Ljubitelji Co-op igara će svakako zapamtiti 25. mart kao jedan od najboljih u 2022 godini , jer bi toga dana trebalo da budu objavljena dva velika izdanja.
Detaljnije
Tjejler za novu igru je izašao a poznavaoci igre, i zaljubljenici u Pokemone, prave liste Pokemona koje očekujemo.
Detaljnije
Prvi put kada sam se susreo sa Logitech G Pro Wireless mišem jedna od stvari koja me je najviše fascinirala je bila njegova težina – odnosno nedostatak iste. A onda sam čuo da se pojavio ProX model koji u nastavku imena ima Superlight, pa ček zar nije onaj bio već super lagan?
Detaljnije
Iako smo već dugo aktivni na regionalnoj sceni, ovako nešto nismo skoro radili, zbog čega je vreme da pokrenemo novi projekat – RUR Esports! Tražimo 5 mladih individualaca, koji su voljni da sarađuju u jednom timskom okruženju i kojima bi mogli da pružimo uslove da se takmiče na CS:GO turnirima!
Detaljnije
Elden Ring nije samo ispunio očekivanja, već je i nadmašio brojna.
Detaljnije
FromSoftware je poznat po igrama Demon’s Souls, Dark Souls, Bloodborne i Sekiro: Shadows Die Twice a njihovo najnovije remek delo će nas smestiti u otvoreni sviet koji je prepun tame i čudnih stvorenja koji nas zaustavljaju na putu da postanemo Elden Lord! Ove igre su poznate po svojoj težini.
Detaljnije
Nove moći, oprema i arena ispunjavaju ovu posetu nordijskim mitskim carstvima.
Detaljnije
Nakon što je pre nekoliko dana pretrpela moždani udar, Skyrim yutuberka Shirley Curry, AKA Skyrim baka, pokazala je prelepo cveće koje je stiglo od Bethesde.
Detaljnije
Da bi pronašla masku za ronjenje, Aloy mora da se uputi davno zaboravljeni grad u pesku.
Detaljnije