Blog

Popularnost Riot-ove animirane Netflix serije Arcane nastavlja da raste, a njena gledanost je dostigla prvo mesto po gledanosti u čak 51 zemlji, među kojima je i Srbija.
Detaljnije
Na početku grupne faze Svetskog IeSF šampionata, reprezentacija Rumunije je savlada Srbiju rezultatom 16-12.
Detaljnije
Postoji veoma specifičan način da se uhvati tip Ghost/Flying u rimejkovima Sinnoh-a i ako niste pažljivi, možda ćete ga propustiti. Evo kako da dobijete Drifloon u Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl.
Detaljnije
Kada pokušate objasniti Football Manager nekome ko ne prati nogomet, vrlo brzo shvatite da je to jako težak zadatak. U suštini, ovo je video igra u kojoj preuzimate kancalarijski posao i u kojoj se core gameplay odvija u inboxu, zapošljavanju trenera, scouta i ostalih radnika i kompletiranju zadataka postavljenih od strane šefova.
Detaljnije
Igrači Forza Horizon 5 obožavaju moćan editor ove igre, a jedan obožavalac je uspeo da rekonstruišelegendarno vozilo iz hit TV serije Breaking Bad.
Detaljnije
Poznato je da originalni Doom radi na neobičnim uređajima, a sada je neko uspeo da ga namesti da se igra na sistemu koji je prethodio igri punih godinu dana.
Detaljnije
Bez ikakve specijalne najave, SteelSeries je ponudio limitiranu seriju njihovog najboljeg miša - Prime Neo Noir - Limited Edition.
Detaljnije
Back 4 Blood developer Turtle Rock Studios tvrdi da su posvećeni tome da težine igranja nameste da budu "baš kako treba".
Detaljnije
Za one koji već neko vreme igraju Fortnite, Fetin izgled ne bi trebalo da bude previše iznenađujući, kolega lovac na glave Din Djarin bio je dostupan za specijalno pitanje prošle godine
Detaljnije
Od super brodova do masivnog grafičkog update-a!
Detaljnije
OG Esports nastavlja sa rekonstrukcijom svoje Dota 2 ekipe, zbog čega su se danas rastali sa dugogodišnjim trenerom, Titoanom “Sockshka” Merlozom.
Detaljnije
Sony i Fortnite kreatori više neće sarađivati sa Trevisom Skotom nakon stampeda koji je oduzeo osam života na njegovom koncertu.
Detaljnije
Stiže nam Decembar a tada imamo najviše najava noviteta 2022. godine. I tada je Game Award, i to 9.12 tj. 10.12.2021. zbog vremenske razlike.
Detaljnije
Pojavili su se detalji o sledećoj igri Far Cry serijala nakon informacije da izvršni producent Dan Hay napušta tim.
Detaljnije
Nažalost, čini se da su do kodova došli onih do kojih nisu trebali i da ih prodaju na eBay-u za preko 250 dolara, tako da će igrači koji očajnički žele da dobiju Elden Ring Network Test kod morati da plate dobru premiju da to urade, iako se to ne preporučuje.
Detaljnije
Postojala je zabrinutost da će odlična muzika trilogije biti ugrožena u godinama od objavljivanja.
Detaljnije
Fortnite objavljuje svoje najnovije ažuriranje, dodajući novi i prilagođavajući postojeći sadržaj igri. Među promenama napravljenim sa najnovijim ažuriranjem, najveća je dodavanje potpuno novog oružja borbene klase, borbenog pištolja.
Detaljnije
10.11.2021.
Bethesda je rešila da obraduje fanove informacijom da ćemo dobiti FALLOUT 5, ali je pitanje koliko ćemo čekati jer igra nije prioritet!
Detaljnije
Na pravom ste mestu! Uskoro nam dolazi GTA: The Trilogy – The Definitive Edition (11.11.2021. godine) i pravo je vreme da se prisetimo šifara. GTA Vice City šifre su od suštinskog značaja za svakog potencijalnog gangstera koji želi da pređe direktno na akciju, dajući vam mogućnost da uradite sve, od stvaranja tenkova i oružja do promene vremena.
Detaljnije