Blog

Ni sam ne znam kako bi dalje usavršio ovaj serijal, ali jedna stvar je sigurna. Sledeća Forza Horizon stvarno treba da dođe posle malo duže pauze i da bude igra samo za sledeću generaciju, da makar imamo neki veći skok kvaliteta grafike ako već iz ovog fenomenalnog koncepta ne možemo ništa više da izvučemo od novih okruženja. Forza Horizon 5 je prelepa igra prepuna sadržaja i zabave, apsolutni vrh simcade žanra kome konkurencija praktično ne postoji, ali koju će ipak najviše ceniti igrači koji nisu igrali prethodne nastavke.
Detaljnije
U novom razvojnom dnevniku za Horizon Forbidden West saznali smo nekoliko novosti o autentičnom i dinamičnom okruženju te igre.
Detaljnije
Mnogo se špekuliše o poreklu igre, i ostaje misterija šta je inspirisalo Tomohiro Nishikada da napravi Space Invaders.
Detaljnije
EA je odlučio da je projekt preskup i da ga nije profitabilno nastaviti.
Detaljnije
Gabrijel ”FalleN” Toledo je jedan od najpoznatijih i najiskusnijih igrača na čitavoj profesionalnoj Counter Strike sceni. Brazilac je tokom svoje višegodišnje karijere igrao za veliki broj ekipa i nanizao ogroman broj turnirskih pobeda, osvojivši preko milion dolara u nagradama. Trenutno se takmiči u dresu Team Liquid-a.
Detaljnije
Juče se završila prva sezona Arcane-a, a produkcijski tim Riot Gamesa je već potvrdio da je druga sezona u produkciji!
Detaljnije
Red Dead Redemption 2 je neverovatna igra koja uspeva da kombinuje ogroman, detaljan otvoreni svet sa nezaboravnom pričom. Putovanje Artura Morgana kroz Ameriku koja više nema nikakve koristi od ljudi poput njega je srceparajuća, stručno je rekao Rockstar Games. A kada neko voli igru, a ima roditelja koji nije u stanju da je igra, može napraviti pravu priču... Ili knjigu.
Detaljnije
Grupa modera koje je Take 2 tužio zbog obrnutog inženjeringa izvornog koda Grand Theft Auto odbija da prihvati optužbe i podnosi ovo pitanje sudu.
Detaljnije
Call of Duty Vanguard je još jedan pokušaj da se stara formula iscedi do kraja poput suve drenovine. Solidan pucanj ali daleko od centra mete. Za fanove savršen naslov, za sve ostale igrače definitivno solidno iskustvo koje je dobro “za ubijanje” par sati tokom dana ako ste na bolovanju
Detaljnije
Novi izveštaj u Wall Street Journalu daje neugodnu sliku Activision-Blizzarda!
Detaljnije
Lista besplatnih potpisa FM22 mogla bi biti jedna od uzbudljivijih u istoriji serijala. Evo nekih od najboljih besplatnih agenata za Football Manager 2022 koje igrači mogu potpisati.
Detaljnije
Developer igre Saints Row,  Deep Silver je potvrdio da očekivani naslov kasni i da je sada u planu za Avgust 2022.
Detaljnije
Michael Mando, poznat kao Vaas Montenegro u popularnoj video igri Far Cry 3, kaže da se radi na filmu inspirisanom ovim likom.
Detaljnije
Ed je svoje oduševjenje Pokemonima iskazao nerojeno puta pa nekima ova koolaboracija i nije iznenađenje.
Detaljnije
Ovogodišnja lista kandidata  i najave na The Game Awards ceremoniji će predstaviti igre koje su završene tokom teškog perioda  svetske pandemije i dolaska novih nextgen konzola.
Detaljnije
Konzole za sada nema u prdaji, a kada će biti - nemaju pojma!
Detaljnije
Popularnost Riot-ove animirane Netflix serije Arcane nastavlja da raste, a njena gledanost je dostigla prvo mesto po gledanosti u čak 51 zemlji, među kojima je i Srbija.
Detaljnije
Na početku grupne faze Svetskog IeSF šampionata, reprezentacija Rumunije je savlada Srbiju rezultatom 16-12.
Detaljnije
Postoji veoma specifičan način da se uhvati tip Ghost/Flying u rimejkovima Sinnoh-a i ako niste pažljivi, možda ćete ga propustiti. Evo kako da dobijete Drifloon u Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl.
Detaljnije