Blog

Michael Mando, glumac poynat po učešću u Far Cry 3 kao Vaas je potvrio da će podeliti neke nove informacije i vesti o Vaas Insanity DLC, i to uskoro!.
Detaljnije
Sitno brojimo do kraja godine a developeri se sve više trude da nam skrenu pažnju na svoje naslove. Ubisoft se trenutno dosta trudi oko Valhalle, pa smo dobili ceo plan noviteta koji nas očekuju.
Detaljnije
Posle vrlo malo vesti o igri u poslednjih nekoliko meseci, ispostavilo se da SCORN kasni, a stiže i zvanična najava.
Detaljnije
Svi znakovi  ukazuju na to da se EA i FIFA razilaze, što stvara perfektnu priliku za 2K i novi serijal.
Detaljnije
Producent animirane serije na osnovu franšize Devil May Cry je otkrio neke detalje i informaciju da ćemo imati 8 epizoda u prvoj sezoni. 
Detaljnije
Na pravom ste mestu! Uskoro nam dolazi GTA: The Trilogy – The Definitive Edition (11.11.2021. godine) i pravo je vreme da se prisetimo šifara. GTA San Andreas šifre su od suštinskog značaja za svakog potencijalnog gangstera koji želi da pređe direktno na akciju, dajući vam mogućnost da uradite sve, od stvaranja tenkova i oružja do promene vremena.
Detaljnije
Obožavalac je otkrio čudnu interakciju koja se dešava sa kantom za zalivanje i ogradama u Animal Crossing: Nev Horizons.
Detaljnije
Ponovno prelaženje klasičnih GTA igara sa modernijom grafikom i kontrolama zvuči super. Jedino čega se bojim je opet igrati ove naporne misije.
Detaljnije
Epic Games i Riot Games su sinoć ozvaničili novu saradnju, koja će dovesti League of Legends, VALORANT, Legends of Runeterra i Teamfight Tactics na Epic Games platformu.
Detaljnije
Posle mesec dana uzbudljive League of Legends akcije, dobili smo nove šampione Sveta – EDG, koji je nakon 5 neverovatno neizvesnih mečeva savladao favorizovani DAMWON!
Detaljnije
Veo misterije je danas skinut sa dugo očekivane igre FromSoftware studija, Elden Ring. Najzad smo dobili detaljniji video gameplaya iz igre, nakon nekoliko leakovanih videa.
Detaljnije
Ljudi iz FromSoftware-a i Bandai Namco-a će nas danas počastiti dubo očekivanim prikazom Elden Ring-a
Detaljnije
06.11.2021.
Još jedno uzbudljivo putovanje u Union City!
Detaljnije
Cenimo svaku povratnu informaciju, ali ne smatramo da je prikladna reakcija targetovanje, pretnje ili lični napadi na bilo kog člana tima. Oni su ovde da zastupaju vašu reč i kritike.
Detaljnije
Originalni Albert Wesker voice actor Pablo Kuntz podijelio je kako i zašto je inicijalno oklijevao otkriti da je dao glas zlikovcu iz prve Resident Evil igre.
Detaljnije
Možda Valorant igrači nisu toliko upoznati sa League of Legends-om i univerzumom koji stoji iza cele igre, ali to svakako ne sprečava Riot Games da promoviše svoju novu seriju i u drugim igrama!
Detaljnije
Miševi su obavezni deo svakog gejmerskog setup-a. Da li je Marvo G961 pravi izbor? 
Detaljnije
Predstojeći Animal Crossing: New Horizons DLC Happy Home Paradise, biće "prvi i jedini" DLC u igrici za koji ćete morati da platite. 
Detaljnije
Iako smo sigurni da već imate svoje favorite, i da ih željno očekujete, ipak evo i malog podsetnika.
Detaljnije
Čini se da GTA 6 prolazi kroz gomilu problema, ako je prema navodima neimanovanog izvora.
Detaljnije