Blog

2021. nije bila baš blagorodna kao neke prethodne godine, ali imali smo neke naslove koji će svakako ostati upamćeni, i igre koje ćemo igrati još nekoliko puta. 
Detaljnije
Ovu godinu su na iznenađenje mnogih obeležili platformeri! Neke od najbolje ocenjenih novih video igara u 2021. godini su predstavnici ovog žanra.
Detaljnije
Šta znači biti gejmer i koje korisne sposobnosti možemo razviti igrajući video igre?
Detaljnije
Što se tiče izlaska igra, ali i što se tiče vesti decembar je počeo siromašno. Nevezno za to, mi ćemo ipak proći kroz najzanimljivije vesti koje su obeležile sedmicu.
Detaljnije
Geoff Keighley nam sprema dosta toga.
Detaljnije
Domaća esports scena raste iz dana u dana, naročito kada je u pitanju CS:GO, jedna od najpopularnijih igara u Srbiji. Ako ste ikada imali priliku da pratite istu, verujem da se čuli za Luku ”c0llins” Živanovića, jednog od najboljih srpskih igrača koji još uvek nije zaigrao u inostranstvu.
Detaljnije
Esports je prethodne decenije počeo da se razvija munjevitom brzinom. Iako na njega gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i setiti se svih tih nezaboravnih momenata
Detaljnije
Novi trejler koji je Nintendo objavio prikazuje datum kada će se Paper Mario pridružiti Nintendo 64 kolekciji na Nintendo Switch Online Expansion Pack.
Detaljnije
Postoje igre o kojima sve znamo i pre nego nam uvoznik pošalje podatke o datumu izdavanja, a postoje igre kao što je Tiny Tina’s Wonderlands o kojoj dobijemo obaveštenje o izlasku i slike i nedeljama čekamo dodatne informacije. Šta znamo o ovoj igri?
Detaljnije
Ekipa "Z!N"  nam je poslala šta je sve novo u novom broju STRAVA.
Detaljnije
RoboCop za ZX Spectrum ima veliko znacenje. Ova igra je osvojila ogromna priznanja. Dobila je Crash Smash od CRASH-a, Sinclair Users i Your Sinclair dali su joj 94% i prosecnu ocenu 8.8/10.
Detaljnije
I dok smo šokirani upravo objavljenim tvitom kompanije RockStar u kome nas obaveštavaju o pomeranju datuma izlaska Trilogije, evo šta je sve popravljeno. I da, ostavili smo na engleskom...
Detaljnije
Decembarska izdanja igara uključuju indie naslove, nove portove, AAA naslove (kao što je Halo Infinite) i još mnogo toga na PlayStation, Xbox, PC i Switch.
Detaljnije
Japansko odeljenje kompanije Sony Interactive Entertainment je pre par dana predalo patent koji bi trebao da olakša igranje na mobilnim telefonima.
Detaljnije
Ništa bolje od ignorisanja narativa open world igre i trošenja neumerene količine vremena hodajući okolo i petljajući se s okolinom. Čak se i ne šalim. Šta još treba da radite sa igrom otvorenog sveta?
Detaljnije
Nekada nismo ni svesni stvari koje će toliko uticati na naše živote. Jedna od njih je verovatno PlayStation 2 konzola koja je u ovom delu sveta počela da se prodaje 30. Novembra 2000. godine.
Detaljnije
Iako smo se bavili akcijama, vesto su se dešavale u gejming svetu.
Detaljnije
Steam-ov uzlazni trend je počeo u Januaru 2020. kada je svet počeo da ulazi u izolaciju na početku krize COVID-19. Dana 2. Februara, Steam-ov postojeći rekord od 18.537.490 korisnika,postavljen u januaru 2018. nadmašen je jer je oboren postojeći rekord za impresivnih 300.000 sa pikom od 18.801.944 igrača.
Detaljnije
Hedviga je sova Harija Potera i ključni igrač o kome se ipak tako malo zna..
Detaljnije