PC

Namestilo se to da pišem tekst direktno vezan za hardver u vremenu u kom svedočimo velikoj nestašici. Do grafičkih karti je gotovo nemoguće doći, a čak i da dođete cene su ogromne. Pored grafičkih karti, nestašica je i konzola nove generacije. Još jedan od problema jeste to što samo jedna solidna grafička karta košta više od prosečne plate na Balkanu, a nema potrebe da pominjem da vam grafička karta sama ne znači ništa.
Detaljnije
DXRacer nisu samo stolice namenjene udobnom sedenju. DXRacer je moćno sedište puno snage, pravo umetničko delo čija se vrednost ogleda u svakom štepu u koji je pretočena ljubav prema gejmingu. Ovo je moćno oružje svakog gejmera!
Detaljnije
Testirali smo DDR 5 memoriju uz novu Intelovu arhitekturu Alder Lake. U ovom pregledu možete videti kakva poboljašnja performansi nudi brža memorija.
Detaljnije
Mrežasto podstavljene slušalice za gaming, sa fleksibilnim mikrofonom i snažnim basom, dizajnirane za konzole!
Detaljnije
Gaming tastature sa RGB osvjetljenjem i mehaničkim prekidačima koštaju po pravilu oko 100 eura. Trust, međutim, nudi svoju Trust ASTA GTX 865 zastaturu za duplo manje. Za one koji traže gaming tastaturu sa dobrim odnosnom cene i kvaliteta preporučujem Trust GTX 865 sa većinom funkcija koje nalazimo na najskupljim tastaturama.
Detaljnije
Bez ikakve specijalne najave, SteelSeries je ponudio limitiranu seriju njihovog najboljeg miša - Prime Neo Noir - Limited Edition.
Detaljnije
PC gejmeri su nekako navikli ili da muče muku s anabakom novih komponenti, ili da gledaju neke druge gejmere kako uživaju u konzolnim ekskluzivama. stvari se menjaju na bolje pa se spisak igara za njihovu biblioteku povećava. Šta trenutno igraju PC gejmeri, šta očekujemo i koje PlayStation ekskluzive bi želeli da imaju...
Detaljnije
MARVO i njihov zastupnik Gama Group su vam pripremili dosta poklona u sledećih mesec dana. Naše je da uradimo recenzije a vaše da učestvujete i osvojite vredne i lepe nagrade.
Detaljnije
Jedna od najvećih Playstation ekskluziva stiže i na PC sledeće godine.
Detaljnije
Mali i lagan beskompromisni FPS gejming miš.
Detaljnije
Ukoliko vam je potreban nosač za slušalice, ovo je odličan izbor.
Detaljnije
Nemojte se ljutiti, ali mislim da će ove godine ponuda za Black Friday biti još lošija nego prošle godine.  
Detaljnije
Pored periferija, gejmerski stolovi teško dolaze do izražaja. Ipak, postoje i neki koje ne možete a da ne primetite.
Detaljnije
Postoje stolice.. i stolice... O tome smo pisali. Ipak, Trust konstantno dobija nagrade za svoje modele.
Detaljnije
U saradnji sa Danicom Manojlović, www.indijankadanka.com odobravamo vam 15% popusta na Trust mikrofone iz naše ponude.
Detaljnije
Već neko vreme Sophos, vodeća kompanija za sajber bezbednost, upozorava da Discord postaje sve češća meta hakera.
Detaljnije
Mala i da nije crna. Nekada je najveći uspeh kupovine podloge za miša bilo da ne bude crna a relno, sve su bile male. Danas svetle, mogu biti raznih veličina, pune telefone a neke i gfreju ruke. Koliko vam je zaista potrebna podloga za miša?
Detaljnije
Radi se o sjajnom mišu koji zaslužuje više pažnje i definitvno možemo reći da spada među bolje miševe sa žicom. Donosimo vam recenziju koju je naš tim radio nezavisno od naših youtuber jer volimo da vam što bolje prikažemo naše proizvode i razna iskustva.
Detaljnije