PC

Slušalice dizajnirane za sve platforme ali definitivno model koji će biti idealan poklon svakom gejmeru. Definitivno izbor za muškarca.
Detaljnije
Gejmerske stolice nisu rezervisane samo za gejmere! U poslednje vreme je povećana prodaja ovih stolica kupcima koji nisu zaljubljenici u gejming već jednostavno žele da dugotrajno sedenje zbog posla pretvore u uživanje i spreče probleme sa kičmom.
Detaljnije
Miševi, tastature, zvučnici, podloge i stolice. Sve je lepše kada svetli.
Detaljnije
Trust GXT 256 EXXO mikrofon je jedan od poslednjih modela u gejmerskoj liniji kompanije Trust.
Detaljnije
Mikrofoni su sve popularniji proizvod i zbog toga smo rešili da ovog vikenda damo  15% popusta na sve online kupovine Trust mikrofona. 
Detaljnije
Redakcija IGN Adria je testirala par Spartan Gear proizvoda, i mi vas podsećamo na njihove recenzije uz promo popustod 20% na online kupovinu istih.
Detaljnije
IGN Adria je testirala naše Spartan Gear Thorax slušalice i evo recenzije.
Detaljnije
Peltast je bio vojnik grčke pešadije koji je obično bio naoružan kopljem i nosio je laki štit. Porelom iz Trakije, Peltast je bio prepoznatljiv ratnik u Grčkoj posebno nakon rata na Peloponezu. Miš Pelast je neka vrsta "gejmerske pešadije" i lako je prepoznatljiv po znaku na njemu ali i odličnim odnosom cene i kvaliteta.
Detaljnije
Ukoliko nise pročitali recenziju naših AGOGE slušalica na IGN Adria, red je da se podsetimo njihovih komentara. I naravno, omogućimo svima koji požele da ih kupe - specijalnu cenu!
Detaljnije
Nikola "Nick"Jovanović je izneo neka svoja iskustva kada su u pitanju mehaničke tastature.
Detaljnije
Pre desetak godina je bilo skoro nemoguće zamisliti scenario u kojem PC dobija rat sa konzolama.
Detaljnije
Kako je još jedno u nizu dela epske fantastike postalo legendarni serijal igara za kojim ne jenjava interesovanje?
Detaljnije
Nekada su najbitnije perifrije bili miševi i tastature. Pridružile su im se slušalice a sada je i mikrofon ušao na listu "must have".
Detaljnije
Horizon Zero Dawn je prva igra koja podržava AMD FidelityFX Single Pass Downsampler (SPD), koji ubrzava kreiranje mipmap teksture za efikasnije performanse GPU-a na AMD RDNA 2 i RDNA grafičkim karticama.
Detaljnije
Evo kratkog rezimea nevolja velikog giganta za pravljenje čipova.
Detaljnije