Vesti/Najnovije

Za igrače koji su spremni prihvatiti izazov i poraziti naizgled nepremostive neprijatelje, Elden Ring je, bez sumnje, jedan od najvećih RPG-ova ikada napravljenih. The Lands Between je odmah postao jedan od mojih omiljenih svetova u igrama.
Detaljnije
Rockstar nastavlja s ustaljenom iritantnom  praksom otkrivanja novih detalja na kašičiću– saznali smo koje ćemo grafičke modove imati u next-gen verziji GTA 5, ali samu igru još uvek nismo videli.
Detaljnije
08.03.2022.
Izgleda da je sledeća franšiza video igrica koja će skočiti na ekran God of War, a Deadline izveštava da Amazon Prime Video pregovara za TV seriju!
Detaljnije
Ljubitelji Co-op igara će svakako zapamtiti 25. mart kao jedan od najboljih u 2022 godini , jer bi toga dana trebalo da budu objavljena dva velika izdanja.
Detaljnije
07.03.2022.
Ubisoft sluša negativne komentare?
Detaljnije
Elden Ring nije samo ispunio očekivanja, već je i nadmašio brojna.
Detaljnije
Tjejler za novu igru je izašao a poznavaoci igre, i zaljubljenici u Pokemone, prave liste Pokemona koje očekujemo.
Detaljnije
Iza kulisa ove poznate kompanije očigledno postoji sukob generacija i kultura.
Detaljnije
FromSoftware je poznat po igrama Demon’s Souls, Dark Souls, Bloodborne i Sekiro: Shadows Die Twice a njihovo najnovije remek delo će nas smestiti u otvoreni sviet koji je prepun tame i čudnih stvorenja koji nas zaustavljaju na putu da postanemo Elden Lord! Ove igre su poznate po svojoj težini.
Detaljnije
Netflix preuyima Next Games za $72.08 miliona. Šta je sledeće?
Detaljnije
Nove moći, oprema i arena ispunjavaju ovu posetu nordijskim mitskim carstvima.
Detaljnije
Da bi pronašla masku za ronjenje, Aloy mora da se uputi davno zaboravljeni grad u pesku.
Detaljnije
Nakon što je pre nekoliko dana pretrpela moždani udar, Skyrim yutuberka Shirley Curry, AKA Skyrim baka, pokazala je prelepo cveće koje je stiglo od Bethesde.
Detaljnije
Kada podvučemo jednu veliku crtu posle stotinak sati u igri, Dying Light 2 Stay Human je odličan naslednik prvog dela i njegovog nastavka.
Detaljnije
Jedno malo drugačije viđenje.
Detaljnije
Čini se da je samo pitanje vremena kada će neko od velikih magova tehnologina budućnosti doći na red po pitanju istraga.
Detaljnije
Zaposlenima u studiju za razvoj igara rečeno je da im je dat slobodan dan da ostanu kod kuće i igraju Elden Ring na datum izlaska.
Detaljnije
Posle DX remastera i dva nastavka Ryza igara, i Sophie dobija svoj nastavak. Ceo Atelier serijal se dosta zahuktao u proteklih par godina, a ujedno i postao popularan među novijim generacijama igrača. Ono što u ovom slučaju predstavlja malo čudnu situaciju, pored toga što igra dobija direktan nastavak sa istim glavnim likom i toga što za većinu JRPG naslova ovo nije standardna praksa, jeste to što je u pitanju nastavak za igru staru šest godina.
Detaljnije