Vesti/Najnovije

Postojala je zabrinutost da će odlična muzika trilogije biti ugrožena u godinama od objavljivanja.
Detaljnije
Nažalost, čini se da su do kodova došli onih do kojih nisu trebali i da ih prodaju na eBay-u za preko 250 dolara, tako da će igrači koji očajnički žele da dobiju Elden Ring Network Test kod morati da plate dobru premiju da to urade, iako se to ne preporučuje.
Detaljnije
Na pravom ste mestu! Uskoro nam dolazi GTA: The Trilogy – The Definitive Edition (11.11.2021. godine) i pravo je vreme da se prisetimo šifara. GTA Vice City šifre su od suštinskog značaja za svakog potencijalnog gangstera koji želi da pređe direktno na akciju, dajući vam mogućnost da uradite sve, od stvaranja tenkova i oružja do promene vremena.
Detaljnije
Svi znakovi  ukazuju na to da se EA i FIFA razilaze, što stvara perfektnu priliku za 2K i novi serijal.
Detaljnije
10.11.2021.
Bethesda je rešila da obraduje fanove informacijom da ćemo dobiti FALLOUT 5, ali je pitanje koliko ćemo čekati jer igra nije prioritet!
Detaljnije
Michael Mando, glumac poynat po učešću u Far Cry 3 kao Vaas je potvrio da će podeliti neke nove informacije i vesti o Vaas Insanity DLC, i to uskoro!.
Detaljnije
Fortnite objavljuje svoje najnovije ažuriranje, dodajući novi i prilagođavajući postojeći sadržaj igri. Među promenama napravljenim sa najnovijim ažuriranjem, najveća je dodavanje potpuno novog oružja borbene klase, borbenog pištolja.
Detaljnije
Producent animirane serije na osnovu franšize Devil May Cry je otkrio neke detalje i informaciju da ćemo imati 8 epizoda u prvoj sezoni. 
Detaljnije
Sitno brojimo do kraja godine a developeri se sve više trude da nam skrenu pažnju na svoje naslove. Ubisoft se trenutno dosta trudi oko Valhalle, pa smo dobili ceo plan noviteta koji nas očekuju.
Detaljnije
Posle vrlo malo vesti o igri u poslednjih nekoliko meseci, ispostavilo se da SCORN kasni, a stiže i zvanična najava.
Detaljnije
Ponovno prelaženje klasičnih GTA igara sa modernijom grafikom i kontrolama zvuči super. Jedino čega se bojim je opet igrati ove naporne misije.
Detaljnije
06.11.2021.
Još jedno uzbudljivo putovanje u Union City!
Detaljnije
Iako smo sigurni da već imate svoje favorite, i da ih željno očekujete, ipak evo i malog podsetnika.
Detaljnije
Originalni Albert Wesker voice actor Pablo Kuntz podijelio je kako i zašto je inicijalno oklijevao otkriti da je dao glas zlikovcu iz prve Resident Evil igre.
Detaljnije
Čini se da GTA 6 prolazi kroz gomilu problema, ako je prema navodima neimanovanog izvora.
Detaljnije
Sledgehammer Games i Treyarch se udružuju da timski naprave Ranked mode za Vanguard. Potvrđeno je i da stiže 2022 godine.
Detaljnije
Miševi su obavezni deo svakog gejmerskog setup-a. Da li je Marvo G961 pravi izbor? 
Detaljnije
Bez obzira da li skijaš, koristiš wingsuit, snowboard ili samo juriš niz padinu na biciklu sa all-terrain debelim gumama, mi smo tu da ti pomognemo da osiguraš zlato uz nekoliko korisnih saveta.
Detaljnije
Horor psihološka detektivska avantura Saint Kotar se juče pojavila u prodaji. D1 je  28.10.2021. godine. Povodom izlaska igre, ekipa ovog portala je razgovarala sa CEO-om Red Martyr Entertainment studija Markom Tominićem, kreatorom igre Saint Kotar.
Detaljnije