E Sport

Da li ste znali da postoje univerziteti koji svojim studentima pružaju esports stipendije u vrednosti do $25,000?
Detaljnije
Dota 2 anime serijal, ”DOTA: Dragon’s Blood”, je konačno stigao. Pratite avanture vaših omiljenih heroja i otkrijte tajne do sada neistraženog Dota 2 univerzuma! Prva sezona serijala je dostupna za sve Netflix pretplatnike.
Detaljnije
Upoznajte jednog od osnivača organizacije HoNest, koji je ovom prilikom odlučio da zadrži svoju anonimnost, i da ostane na svom online nadimku, Džili.
Detaljnije
Riot Games nastavlja da unapređuje mobilnu verziju svoje popularne igre, zbog čega će League of Legends: Wild Rift uskoro dobiti popularni ARAM mod.
Detaljnije
Mnogi roditelji nisu oduševljeni kada čuju da njihova deca ne žele da upišu fakultet i da žele da se posvete profesionalnom gejmingu, ali kod Nemanje ”Nexa” Isakovića, slučaj je bio malo drugačiji. Podršku je od svoji roditelja dobio odmah, što se u ovom slučaju i isplatilo, pošto je Nemanja postao jedan od vodećih Counter Strike igrača na svetu.
Detaljnije
Možda i najveći autsajder VCT Valorant Masters turnira, Acend, je uspeo da napravi ogromno iznenađenje u velikom finalu savladavši favorizovanu ekipu Heretics sa 3-2.
Detaljnije
Sony Interactive Entertainment i nova esports organizacija RTS zajednički su kupili Evolution Championship Series, jedan od najstarijih turnira posvećen tučama.
Detaljnije
Kada igrači napune određen broj godina, kao i u tradicionalnom sportu, tako i u esportu, mnogi odluče da je vreme za penziju. Dok se neki posvete nekim drugim zanimanjima, neki ostanu u svetu esporta, te preuzmu različite trenerske ili menadžerske uloge.
Detaljnije
Jedan od najuspešnijih fudbalskih klubova iz Belgije i trenutni šampion, Klub Briž  je rešio da uđe u esports vode i predstavljaju svoju prvu CS:GO petorku!
Detaljnije
Nije roditeljima baš lako! Naročito kada dete nađe karticu i provali pin kod.
Detaljnije