Blog

Prošlo je skoro dve godine, a korona i dalje vlada čitavim svetom. Pandemija je imala (i još uvek ima) ogroman uticaj na sve aspekte naših života, pa ni esports scena nije izuzetak.
Detaljnije
Nakon što je juče Aleksandar ”Krle” Krstić poražen u osmini finala eFootball 22 takmičenja, Srbija je sada i zvanično završila svoje učešće na Globalbim Esports Igrama u Singapuru, pošto Bojan Ilić jutros nije uspeo da prođe grupnu fazu Street Fighter V turnira.
Detaljnije
Moj prvi, malo poslovniji susret sa ovom kompanijom je bio u Atini na prezentaciji igre Red Dead Redemption 2. I tada su mi izgledali totalno opušteni i zabavni. A onda sam čula urbane legende o ovoj kompaniji. Šta je ono što znamo a šta je ono što se nagađa o ovom gejming veteranu?  
Detaljnije
Sve ima svoje dobre i loše strane, pitanje je šta uraditi da se stvari isprave ili ne dogode.
Detaljnije
Frogger ne samo da pokazuje koliko je industrija Gaminga zrela, većina današnjih tridesetogodišnjaka je oženjeno, ima decu i kredit, vec dokazuje da dobre ideje nikada ne izlaze iz mode.
Detaljnije
Iako neke priče imaju kraj, kada su u pitanju video igre, tako nešto nije pravilo.
Detaljnije
Da li ste seli da raspletete priču?
Detaljnije
Sve je počelo 1992. godine a sada je već legenda.
Detaljnije
Vreme je raznih lista, pa zašto onda da jedna ne bude posvećena ženskim likovima u igrama 2021. godine, i to onim najboljim igrama.
Detaljnije
PS5 je 2021. godine malo zatajio. Očekivali smo mnogo više i nekako u vazduhu lebdi pitanje "Ko je kriv?", nestašica, pandemija, developeri ili sve zajedno.
Detaljnije
Nintendo je ove godine, čini se, bio aktivniji nego ranije i na neki način iskoristio prazninu koju je napravila nestašica PS5 konzola. Napominjemo da je ovo zvanična Metacritic lita i da će naša definitivno biti drugačija.
Detaljnije
Tata voli simulaciju letenja, mama zapeva tu i tamo, sin samo pucačine a sestra avanture. Negde su u pitanju stereotipi a negde malo drugačiji izbori. Metacritic ima svoju listu, proverite pa nam javite da li se slažete.  
Detaljnije
Ponekada je tako lako postati neko drugi, bar dok igramo igre. Koja je po vama najbolja RPG igra ove godine?
Detaljnije
Nekada ocene daju razne komisije, žiri i novinari. Nekada publika i igrači. Metacritic je po mnogima najrečevatniji način da proverite da li je neka igra vremena i novca.
Detaljnije
Postoji li neko ko nije gledao Matrix? Poredfilmova, video igre su bile jedan od načina popularizacije serijala na nove načine. Ali više od jedne decenije je prošlo od poslednje pa se pitamo šta su ove igre ponudile fanovima, i da li i dalje izdržavaju napade konkurencije u 2021.?
Detaljnije
Image & Form konstantno znaju kako da opravdaju očekivanja a čini se da će nedavno najavljena igra SteamWorld Headhunter biti nešto posebno!
Detaljnije
Iako je ranije je otkriveno da je Con O'Neill dobio ulogu Bill-a, sasvm slučajno se saznalo da je u pitanju drugi glumas. 
Detaljnije
Bungie događaj povodom 30. godišnjice u Destiny 2 je počeo i novi objavljeni trejler prikazuje neke od stvari inspirisanih istorijom studija a koji će biti dostupni u igri.  
Detaljnije
Najnoviji patch Red Dead Online donosi praznične svečanosti koje se dešavaju naravno i na Divljem, Divljem Zapadu.
Detaljnije