Blog

Da li je pravilo da se uvek najbolje prodaje najnoviji naslov? Od ove nedelje ćemo vas informisati o najprodavanijim igrama prethodne nedelje, pa vi zaključite sami.
Detaljnije
Video igre poskupljuju po prvi put posle skoro 15 godina!
Detaljnije
Mnoge je obradovala potvrda Sucker Punch-a da će Ghost of Tsushima biti igriv na PS5 od prvog dana preko "backward compatibility" a PS5 opcija Game Boost će omogućiti do 60FPS.
Detaljnije
IGN Adria je testirala naše Spartan Gear Thorax slušalice i evo recenzije.
Detaljnije
Redakcija IGN Adria je testirala par Spartan Gear proizvoda, i mi vas podsećamo na njihove recenzije uz promo popustod 20% na online kupovinu istih.
Detaljnije
Ukoliko nise pročitali recenziju naših AGOGE slušalica na IGN Adria, red je da se podsetimo njihovih komentara. I naravno, omogućimo svima koji požele da ih kupe - specijalnu cenu!
Detaljnije
Peltast je bio vojnik grčke pešadije koji je obično bio naoružan kopljem i nosio je laki štit. Porelom iz Trakije, Peltast je bio prepoznatljiv ratnik u Grčkoj posebno nakon rata na Peloponezu. Miš Pelast je neka vrsta "gejmerske pešadije" i lako je prepoznatljiv po znaku na njemu ali i odličnim odnosom cene i kvaliteta.
Detaljnije
Mikrofoni su sve popularniji proizvod i zbog toga smo rešili da ovog vikenda damo  15% popusta na sve online kupovine Trust mikrofona. 
Detaljnije
Miševi, tastature, zvučnici, podloge i stolice. Sve je lepše kada svetli.
Detaljnije
Postoje oni koji se toliko plaše gejminga da će svom detetu dozvoliti toliko pogrešnih stvari samo da ne bi igralo igrice. Kako im objasniti koliko greše?
Detaljnije
2K i Hangar 13 su objavili prvo ažuriranje nakon D1 za Mafia: Definitive Edition. Dodaje nove funkcije koje su besplatne za sve igrače. 
Detaljnije
Legendarni gitarista i jedan od osnivača grupe Van Halen - je izgubio bitku sa rakom.
Detaljnije
07.10.2020.
Razer je definitivno brend u kome rade gejmeri koji prave proizvode za gejmere. I uvek imaju neke nove proizvode koji su korak ispred ostalih.
Detaljnije
Egipatski ministar turizma i antikviteta kaže da su arheolozi otkrili desetine drevnih kovčega u ogromnoj nekropoli južno od Kaira.
Detaljnije
Sada je zvanično: Cyberpunk 2077 je zlatan!
Detaljnije
Nikola "Nick"Jovanović je izneo neka svoja iskustva kada su u pitanju mehaničke tastature.
Detaljnije
Lišće je polako počelo da opada na živahnom ostrvu već od 01. Septembra ali će se od danas videti prave promene.
Detaljnije
Danas je ova slatka igrica trebalo da bude sklonjena sa Ninendo sajta ali je u poslednji čas stigla ves koja je obradovala sve one koji vole igre za razonodu.
Detaljnije
Najnovije vesti vezane za potencijalni hit godine ukazuju na navodnu odluku kompanije CD Project Red o uveđenju šestodnevne radne nedelje.
Detaljnije
ta 2010. godina je bila pomalo čudna godina u kojoj su svi očekivali neke promene na bolje i igre koje će doneti novitete.
Detaljnije