Blog

Radnja je smeštena 20 godina pre Assassin’s Creed Valhalla.
Detaljnije
Svi ostali, ma koliko vas je malo a da je već niste zaigrali – dajte igri šansu. Sve su prilike da ćete biti prijatno iznenađeni.
Detaljnije
Ako ste ljubitelj strategije, Hard West apsolutno zaslužuje vašu pažnju.
Detaljnije
Destroy All Humans 2 Reprobed je neverovatno zabavna igra sa tim „feel-good“ osećajem dok je igrate.
Detaljnije
Rollerdrome je možda i najzabavnija igra ove godine.
Detaljnije
Mesec dana pred veliki jubilarni koncert u MTS dvorani, grupa Divlje jagode je održala Press konferenciju i mislim da nisu očekivali pitanja o gejmingu.
Detaljnije
O slušalicama smo već pisali ali je to tema o kojoj nikada nije dovoljno rečeno. A treba li napomenuti i da se stalno pojavljuju novi modeli?
Detaljnije
Phantom Liberty is the name and Kianu Reeves is in the game!
Detaljnije
Za svakoga po nešto uz neko iznenađenje.
Detaljnije
Prede i lovi, i to ne samo u Cyberpunk gradu.
Detaljnije
Već smo pisali o tome da nisu samo ljudi dobri protagonisti. Imamo i životinje. A evo i koje bi bile možda najbolje igre sa glavnim protagonistima na četiri noge (ima ih i na dve).
Detaljnije
STRAY nije jedina životinja, kao ni guska koje su stekle popularnost u video igrama. Iako u većini nisu glavni likovi, sigurno je da su bitni i da imaju svoje obožavaoce. ovo su samo neki od njih a vi nam napišite ko su vaši omiljeni životinjski likovi u video igrama.
Detaljnije
Uspeh igre Stray nam govori koliko igrači žele da igraju igre kao njihovi voljeni životinjski prijatelji.
Detaljnije
Zahvaljujući nekim nedavnim najavama i promenama datuma objavljivanja, februar 2023. će biti neverovatno pun i interesantan mesec za industriju video igara.
Detaljnije
Iz tog truda da se zadovolji svima, Saints Row je izgubio sebe u tom procesu
Detaljnije
Geoff Keighley i njegovo otvaranje Gamescom-a bilo je prepun dvočasovni događaj uživo pun otkrivanja novih igara i pogleda na neke dugo očekivane naslove.
Detaljnije
Gamescom 2022 je zvanično otvoren, a Geoff Keighley je otvorio poznatim Opening Night Live u kojem smo svi uživali.
Detaljnije
Pisali smo o tome kako RDR nije uspeo da pokrene talas igara sa ovom tematikom uprkos uspehu koji je postigao, ali nije da kaubojaca u igrama nije bilo.
Detaljnije
I dok većina očekuje talas igara inspirisanih životinjama posle neverovatnog uspeha STRAY, postavlja se pitanje zbog čega vestern žanr nije postao popularan kada Red Dead Redemption jeste postao i ostao planetarni hit.
Detaljnije
D&D-ov projektovani spisak knjiga za 2023. je otkriven, a ovih pet nadolazećih naslova će zaintrigirati kako veterane hobija tako i nove igrače.
Detaljnije