Blog

Čuveni Doktor, vremeplovac iz kultne sci-fi serije Doctor Who, nedavno je doputovao na Fortnite ostrvo. Sa njim je stigla i potpuno nova lokacija, inspirisana legendarnim serijalom.
Detaljnije
Apex Legends datamineri su ”iskopali” gotovo dve godine sadržaja, uključujući 9 novih legendi, 5 oružja, nove heirloom-e za Crypta i Valkyrie, kao i novu mapu ”Divided Moon”.
Detaljnije
Čuvena američka organizacija 100 Thieves je odlučila da napravi izmene sa svojim trenerskim osobljem, pa su sinoć predstavili Šona ”Sean Gares” Geresa kao novog trenera i Daniele ”DD” Kapadiju kao novog menadžera Valorant ekipe.
Detaljnije
Sony je danas objavio nova ažuriranja sistema za PlayStation 5  konzol,u te najavio skoru podršku za VRR funkciju.
Detaljnije
23.03.2022.
Nova igra witcher je u razvoju, i to će pokrenuti novu sagu za franšizu prema rečima CD Projekta. Šta to znači? Da pokvarimo kraj poslednjeg DLC-a za The Witcher 3, Krv i vino, znamo da je Geralt ovih dana polu-penzionisani vlasnik vinograda.
Detaljnije
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga uskoro izlazi a pogled na gameplay pokazuje da je to vizuelno igra koja najviše podseća na film, od svih LEGO igara do sada. 
Detaljnije
Neke borbe sa boss-ovima nude malo nade. Međutim, ovih par boss-ova će vas odmah uniptiti i to bez mnogo truda.
Detaljnije
Jeff Grubb tvrdi da će Star Wars Jedi: Fallen Order 2 sigurno imati svoj showcase tokom majske proslave Star Wars Celebration.
Detaljnije
Cyberpunk 2077 pruža skoro beskonačnu količinu alata za prilagođavanje kako bi igrači mogli da stilizuju i ponovo kreiraju neke od likova koji se nalaze u popularnoj kulturi.
Detaljnije
CD Projekt RED je objavio patch 1.52 za Cyberpunk 2077, popravljajući brojne greške koje su dovodile do zaustavljanje napredovanja i razne greške prisutne u igrici otvorenog sveta.
Detaljnije
Neki fanovi Harija Potera uočavaju vezu između navodnog negativca iz igre i najpoynatijeg negativca u franšizi.
Detaljnije
Activision Blizzard otkriva sve detalje o svom predstojećem paketu sa Snoop Dogg-om za Call of Duty: Warzone i Mobile.
Detaljnije
Igrači WWE 2K22 pronašli su izbačeni materijal u datotekama igre, uključujući Bray 'The Fiend' Wyatt i nekoliko superzvezda koje su sada u AEW-u i još mnogo toga.
Detaljnije
Prema insajderu iz industrije, Ubisoft sada radi na nastavku igre Immortals: Fenik Rising, podstaknut metrikom performansi igre.
Detaljnije
Dok se u svetu organizuju razne akcije kao pomoć Ukrajini, horor igra to radi preko DLC izdanja.
Detaljnije
U nedavnom tvitu u kojem je CDPR otkrio nastavak The Witcher sage, takođe se pominje i novi DLC za Cyberpunk 2077.
Detaljnije
PlayStation se odlučio za njima neprimeren potez i kupio je novi Haven Studios.
Detaljnije
GTA 6 definitivno stiže i mnogi sada mogu da odahnu.
Detaljnije
Do 20. aprila 2022. godine, nastavnici matematike i informatike osnovnih i srednjih škola zajedno sa svojim učenicima i kolegama koji podučavaju druge predmete, imaju priliku da se prijave na konkurs za razvoj igara u nastavi - EguGejming.
Detaljnije
Supermassive Games i 2K su predstavili The Quarry, tinejdžerski horor naslov koji će vas naterati da odlučujete o sudbinama uplašenih tinedžera. Poznato?
Detaljnije