Blog

Čitovi, varalice, prečice ili kako Vam po volji, GTA ih ima na pretek!
Detaljnije
Kupovina poklona nikada nije bila laka, i zbog toga smo rešili da pokušamo da vam pomognemo pri izboru za čini nam se, najzahtevniju grupu - tinejdžere!
Detaljnije
Wes Ball će režirati novi Zelda film.
Detaljnije
FC24 oduševljava igrače širom sveta, a mi smo zamolili eksperta za gejming fudbal da nam da par saveta za bolje igranje ove igre.
Detaljnije
Najnovija vest je da je Microsoft spreman da osnaži programere igara sa funkcijama vođenim veštačkom inteligencijom kroz svoje najnovije partnerstvo, što predstavlja značajan razvoj za Xbox.
Detaljnije
Funko Pop figurice postale su pravi hit među kolekcionarima i ljubiteljima pop kulture širom sveta poslednjih godina dok Manga, japanski strip, ima bogatu istoriju koja seže unazad decenijama
Detaljnije
Sony je ponudio dosta naslova, uključujući i one za igranje online.
Detaljnije
Nintendo je uvek bio najbolja konzola za mlađe igrače. Za one porodice koje imaju Switch i devojčice mlađe od 10 godina, evo najboljeg izbora igara za ovu konzolu.
Detaljnije
Bliži se ono doba godine kada želimo svoje najdraže da iznenadimo poklonima i pokažemo im koliko nam znače. Onaj period kada je uvek najveći problem - Kako izabrati poklon za gejmera?
Detaljnije
Postoji zdrava količina sadržaja nakon igre u Super Mario Bros. Wonder a, koji ohrabruje igrače da se još malo zadrže u Cvetnom kraljevstvu.
Detaljnije
Sony je objavio potpuno novo ažuriranje za svoju PlayStation 5 konzolu koje dovodi sistem do verzije 23.02-08.20.00. 
Detaljnije
Nintendo je podneo patent za prividnu konzolu sa dva ekrana koja se može podeliti na pola i postati dva odvojena ručna uređaja.
Detaljnije
Da li je svaka generacija imala ovakve momente suočavanja sa odlaskom idola i heroja mladosti uz koje je odrastala, ili nas ovi napuštaja mnogo mlađi nego što bi trebalo?
Detaljnije
Možda malo i preterujemo ali smo oduševljeni brojem novih igara u ovoj 2023. godini!
Detaljnije
Bliži nam se Crni petak, Cyber Monday, vikend akcije, Novogodišnje akcije, Božićne akcije... Upiti za konzole su već krenuli a čini se da rukovodstvo Sony Entertaiment očekuje neke rekordne prodaje ove godine.
Detaljnije
Dobili smo prvi pogled na akciju u igri u rimejku Metal Gear Solid 3 - ili METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER, kako ga Konami radije zove - i sa njim imamo potvrdu da se igra gradi na Unreal Engine 5.
Detaljnije
Nintendo programeri koji su počeli svoj rad u timu koji je radio Super mario Bros. četiri decenije kasnije nam donosi Super mario Bros. Wonder, pred penziju.
Detaljnije
Sonic Superstars je najnoviji dodatak kultnoj 2D platformskoj seriji igara o brzom ježu i njegovoj družini. Razvijen od strane Arzest-a i Sonic Team-a.
Detaljnije