Blog

Ukoliko ste se pitali koja je to igra koja godinama zauzima prvo mesto po poplarnosti među mlađima, odgovor je Minecraft. I upravo ove nedelje proslavljaju preko 300 miliona prodatih kopija igre!
Detaljnije
Nova 2D Mario igra je prava punokrvna Nintendo igra.
Detaljnije
Ko poželi da glasa, neka požuri jer se glasovi primaju do petka 20. oktobra.
Detaljnije
Nakon originala iz 2014. godine, skoro deceniju posle, dobili smo igru koja pokušava da pobedi sve one imitatore u međuvremenu. Svet podeljen na dvostruke realnosti uz složene izrade konstrukcija i glatku borbu daje nadu da će početni problemi  sa performansama i greške, ipak doneti uzbudljive sate igranja.  
Detaljnije
Čini se da u ratu konzola neki studiji daju prednost PS5.
Detaljnije
Ako ste fan FIFA serijala ne brinite, nećete biti razočarani – i ovogodišnja igra će vam pružiti dosta zabave. Ali ako ste ljubitelj fudbala i nemate omiljenu simulaciju ovog sporta, onda bi trebalo da se nadate nekoj novoj simulaciji u skorijoj budućnosti.
Detaljnije
Content kreatori mogu da odahnu!
Detaljnije
Serija igara  Sword Art Online se razvijala poslednjih desetak godina, a programeri su sa svakim izdanjem dodavali nešto novo i zanimljivije. Vrhunac je bio  Alicization Lycoris, ili možda ne.
Detaljnije
Manji PS5 dizajn dolazi sa 1TB prostora za čuvanje podataka na PS5 i PS5 Digital Edition; novi model pruža mogućnost dodavanja Ultra HD Blu-ray disk drajva na PS5 Digital Edition.
Detaljnije
Lies of P postavlja Sofiju kao vašeg najvećeg saveznika, ali vam daje priliku da je ubijete u poslednjem poglavlju. Ukoliko razmišljate i dlaje šta uraditi, možda Vam ovaj tekst pomogne.
Detaljnije
Assassin's Creed Mirage nudi zanimljivog novog protagonistu po imenu Basim, ali poređenje sa drugim protagonistima franšize daje neočekivane rezultate.
Detaljnije
Besplatne igre u okviru PS Plus za oktobar 2023. kriju dosta iznenađenja.
Detaljnije
Kažu da istoriju pišu pobednici a Cyberpunk 2077 je dokaz da jedna izgubljena borba ne znači izgubljen rat.
Detaljnije
Play!Zine je nedavno objavio recenziju igre Starfield, i mi Vam je prenosimo.
Detaljnije
Povratak u prošlost na više načina.
Detaljnije
EA Sports FC 24 je sledeća iteracija u FIFA serijalu. U stvari, smemo li to da kažemo? Sada kada je EA napustio brend FIFA i stvorio sopstvenu fudbalsku igru (ili barem to implicira naziv igre) vreme je da vidimo da li je ovo zaista nova era igara za fudbalske fanove širom sveta.
Detaljnije
U jučerašnjem tekstu smo se bavili štrajkom glumaca iz video igara, a danas ćemo spomenuti neke od onih koji su nas napustili ove 2023. godine.
Detaljnije