Blog

Igre su uvek pristupačan oblik zabave za bekstvo, a kada spojimo i stavimo sve žanrove na jedno mesto, RPG je nepobediv kada je u pitanju distanciranje od stvarnosti.
Detaljnije
Kooperativne igre su oblik igre ili sporta u kojem igrači rade jedni sa drugima kako bi postigli zajednički cilj. Cilj kooperativne igre je da se smanji naglasak na takmičenju i poveća naglasak na društvenim aspektima igre ili sporta. U poslu, kooperativne igre se često koriste kao vežbe za izgradnju i unapređenje tima.
Detaljnije
Video igre ne gube na popularnosti, a pojedini žanrovi ostaju populatni među svim generacijama. Koje su zvanično igre sa najboljim ocenama u grupi AKCIONE igre?
Detaljnije
Tastatura i miš su štit i mač gejmera, i zato je jako bitno da imate periferije koje će vam obezbediti da na pravi način uživate u vašem omiljenom hobiju.
Detaljnije
Protekla godina bila je krcata sjajnim društvenim igrama, kako izdanjima koja su konačno stigla na police naših prodavnica, tako i lokalizacijama svetskih hitova.
Detaljnije
Tri godine za pobedu.
Detaljnije
Kada smo prvi put mogli da utičemo na tačke i linije na ekranu - nastale su video igre. Ostalo je istorija.
Detaljnije
Gejming može biti interesantan hobi koji Vam u nekom momentu može biti i isplativ. 
Detaljnije
Pozajmica, inspiracija ili samo dobar marketing?
Detaljnije
Još uvek nemamo sve informacije o glumcima koji su pozajmili glasove novim GTA 6 junacima, ali postoji poduži spisak poznatih glumaca koji su radili na ovom projektu. Danas ćemo se pozabaviti temom o kojoj se ne piše mnogo a koju neki nazivaju Prokletstvo GTA glumaca.
Detaljnije
Konzola ili PC? Kod nas u Games radnjama nema razlike! Ali, možda su ovo najbolje PC igre za igranje u 2023.
Detaljnije
Uspeh GTA 6 trejlera je naterao i one koji nisu igrali igru, pa možda to i ne planiraju, da se upoznaju sa ovim fenomenom.
Detaljnije
GTA 6 trejler beleži rekorde, i dok se svi takmiče u tome da vide nešto što neko drugi nije primetio, hajde da se malo pozabavimo filmom koji nikad nećemo videti.
Detaljnije
GTA 6 nam stiže 2-25. godine (ukoliko ga ne objave ranije kao trejler), i sasvim logično se ppstavlja pitanje - Šta će se dešavati sa GTA serijalom u tom periodu?
Detaljnije
UEFA EURO 2024 će moći da se igra na leto sledeće godine,  pre početka turnira 14. juna.
Detaljnije
Playstation 5 je od sada manja, tanja, lakša, ali ne i manje moćna. Nabavite novu verziju i zamenite starog "debeljka".
Detaljnije
Ove noći se isplatilo biti budan!
Detaljnije
Pored samo nekoliko modela dostupnih profesionalnih PS5 kontrolera, Nacon Revolution 5 Pro je sada možda najbolja opcija za kompetativne igrače.
Detaljnije
NACON nastavlja da unapređuje svoju ponudu neverovatnim Daija stikom za borbene igre.
Detaljnije