Blog

NACON nastavlja da unapređuje svoju ponudu neverovatnim Daija stikom za borbene igre.
Detaljnije
Likovanju nikad kraja, pa se planovi moraju menjati u hodu!
Detaljnije
Novi trejler za anime Pokemon Horizons potvrdio je da serija stiže na Netflix početkom sledeće godine.
Detaljnije
Ultimate Ninja Storm Connections možda nije Storm 5, ali ga njegova odlična specijalna priča i poboljšana mehanika borbe čine još jednom sjajnom igreom.
Detaljnije
Nintendo Switch ponuda stalno raste, a kraj godine je svakako period kada očekujemo još hitova ovog giganta video igara.
Detaljnije
Eminem bi trebalo da stigne u Fortnite kao deo finalnog događaja 4. poglavlja Big Bang, ali bi reper mnogo bolje odgovarao drugoj seriji igrica, opšte je mišljenje po forumima.
Detaljnije
Animal Crossing je uvek dobro igrati ali je nekako ovaj praznični period savršeno vreme uz sva propratna dešavanja u igri.
Detaljnije
Milijarde kopija, još više milijardi zarade, likovi koje obožavamo i igre koje su promenile istoriju gejminga, evo nekih od najbitnijih Nintendo franšiza koje morate odigrati.
Detaljnije
EA patentira tehnologiju koja bi potencijalno mogla dozvoliti likovima u igrici da komuniciraju u igri koristeći glas sopstvenog igrača.
Detaljnije
29.11.2023.
Praviti spisak najboljih a biti objektivan je nekada jako teško jer svi mi imamo neke svoje favorite, od Super Maria do 
Detaljnije
Društvene  igre možete igrati sami, ali je uvek interesantnije porodično ili sa prijateljima.
Detaljnije
Čini se da će 2024. biti malo oskudna sa novim izdanjima video igara, ali 7. decembra bi se sve to moglo promeniti, jer će to biti jedna od najvećih noći u svetu video igara.
Detaljnije
Društvene igre ponovo ulaze u modu! Čini se da smo se malo umorili od igranja na računaru i sami u svoja četiri zida. Ukoliko razmišljate o tome koje su najbolje igre za društvo od 4 osobe, pripremili smo Vam spisak najboljih.
Detaljnije
Ja uvek preporučujem da dete uvedete u svet video igara porodično! Igrajte igre koje će vas opustiti, nasmejati i približiti jede drugima. Razgovarajte sa decom o tome šta igraju i saznajte šta je to što ih privlači određenoj igri.
Detaljnije
Da li ste zavisni od gejminga? Odgovorite na ovih devet pitanja i biće vam jasnije gde ste vi tu.
Detaljnije
Budimo iskreni, Diablo IV nije bio tako dobar koliko su se mnogi igrači nadali. Iako su nas ukupna premisa i atmosfera veoma uvukli, skaliranje nivoa, beskrajno grindanje i nedostatak mnogih funkcija su učinili to da mnogi ljudi odustanu od igre pre vremena. Samim tim novi sadržaj je bio neophodan.
Detaljnije
Igre mogu biti loše, dobre i odlične, ali samo one najbolje završe na spisku nominacija za Game Award!
Detaljnije
Call of Duty: Modern Warfare 3 pokazuje kako tradicija može (i treba) da se prekine u nekim slučajevima.
Detaljnije
U najnovijem izdanju Indie World, koje je juče strimovano uživo, Nintendo je predstavio uzbudljivu liniju indie igara koje će stići na Nintendo Switch 2023. godine i kasnije
Detaljnije