Vesti/Najnovije

Svet video igara je zanimljiv, nepredvidljiv i ume da iznenadi. Hajde da pogledamo neke interesantne linjenice koje možda niste znali.
Detaljnije
BioWare je napokon potvrdio da radi na remasteru Mass Effect trilogije.
Detaljnije
PlayStation.Blog je prikazao kako izgleda PS5 Demon's Souls uz komentare krativnog direktora Gavin Moore-a i sa fokusom na offline iskustvo ovog rimejka PS3 klasika iz 2009. godine.
Detaljnije
Netflix serija The Witcher prekida produkciju zbog višestrukih slučajeva pozitivnih na COVID-19.
Detaljnije
EA Sports će objaviti novu igru za igranje više igrača, ali nismo sigurni da će se to dogoditi u skorije vreme.
Detaljnije
Take 2 je spreman da uloži veliki novac u ovu kompaniju koja mnogo obećava.
Detaljnije
Poznati i uspešni devloper igara, Capcom, objavio je da je bio meta napada hakera ali i da su sigurni da bitni podaci nisu ukradeni.
Detaljnije
Prošlog petka smo otvorili novu radnju i pored popusta na sve u njoj, imali smo i neke proizvode po šok cenama. Trust se uključio u ovu našu akciju i obezbedio nam određenu količinu GXT 444 Wayman Pro gejmerskih slušalica. Dule Axe vam je prikazao kako one izgledaju ali hajde da vam i mi napišemo naše mišljenje.
Detaljnije
Šta podrazumeva konstatacija "Ova igra je teška"? I koje su to teške igre?
Detaljnije
Za dva meseca u kojima smo imali kašnjenje i vesti o prekovremenom u kompaniji, vrednost deonica CD Projekt Red beleže pad od 25%.
Detaljnije
Kako je moguće otvoriti gejming radnju a da Dule ne dođe dok se sve to pakuje i slaže, i prikaže vam ne samo deo te amosfere već i šta će sve moći da se kupi na akcijama. Games na vodi je malo drugačija radnja a pogledaje i zbog čega.
Detaljnije
Povodom otvaranja nove radnje, Games odobrava 15% popusta na sve igre i dodatnu opremu u periodu od 30.10.2020 do 1.11.2020. Naravno, samo u novoj radnji a količine su ograničene. Danas vam predstavljamo par proizvoda po Duletovom izboru.
Detaljnije
Nikola Jovanović NICK je i ovoga puta podelio sa nama svoja iskustva o ovoj najnovijoj igri koja se od danas nalazi na policama u našim radnjama.
Detaljnije
TLoU Remaster je dobio novi patch za PS4 i on je izuzetno smanjio vreme učitavanja u igri. 
Detaljnije
Who you gonna call? Ghostbusters! Ili Fortnitebusters!  
Detaljnije
Očekuje nas dosta novih igara ali par njih ima ono HIT u najavi i dosta od njih očekujemo. Assassin's Creed Valhalla je svakako jedna od njih. Ipak, pre nego 10. Novembra zaigramo Valhallu, hajde da se podsetimo nekih prethodnih naslova iz ove franšize.
Detaljnije
Ukoliko igrate Among us onda ste svakako primetili da je igra napadnuta od strane hakera. Ukoliko je ne igrate, prenosimo vest.
Detaljnije
Gejmeri su po mnogima likovi koji samo sede i igraju igre. Činjenica je da su gejmeri deo nove generacije koja jednako voli igre ali i dobre knjige i stripove.
Detaljnije
Sigurno je da smo na pragu onog perioda godine kada nam stiže veliki broj hit naslova koji se bore za svoje mesto u radnjama. Pojedini naslovi imaju odličnu reklamu i dižu hype godinama i mesicima pre izlaska dok se drugi nekako provuku sa par najava i samo stignu u radnje. Watch Dogs Legion je u ovoj drugoj grupi a nakon online tertiranja koje je Ubisoft organizovao za novinare, biće odlična.
Detaljnije
Anime je ručno crtana ili računarska animacija a Mange su stripovi ili grafički romani. Poreklom su  iz Japana.  
Detaljnije