Vesti/Najnovije

Nikola Nick Jovanović je imao tu sreću da bude pozvan od strane kompanije Ubisoft da proveri kako izgleda novi Watch Dogs: Legion
Detaljnije
Nikola Nick Jovanović je na poziv kompanije Ubisoft odigrao par sati ove fenomenalne igre i evo njegove recenziije za IGN Adria.
Detaljnije
Iz kompanije SEGA nedavno smo dobili jednu veoma interesantnu informaciju, naime kreativni producent Yosuke Okunari je u skorašnjem intervju za japanski legendarni medij Famitsu naveo je da nas nakon sjajne Mega Drive mini konzole, i nedavno objavljenog GameGear Mikroa (za sada samo u Japanu), najverovatnije očekuju i druge mini konzole ove kompanije, pre svega Dreamcast.
Detaljnije
Mi se izvinjavamo ali jednostavno nas je ova vest inspirisala da kao podnaslov stavimo čuvenu rečenicu koju Simon Le Bon koristi na koncerima kada najavljuje jednog od najboljih basista na svetu, John Taylora.
Detaljnije
Miju Games je objavio igru memorije o kuvanju napitka. Igrate solo ili do 4 igrača.
Detaljnije
Video igre poskupljuju po prvi put posle skoro 15 godina!
Detaljnije
Da li je pravilo da se uvek najbolje prodaje najnoviji naslov? Od ove nedelje ćemo vas informisati o najprodavanijim igrama prethodne nedelje, pa vi zaključite sami.
Detaljnije
Legendarni gitarista i jedan od osnivača grupe Van Halen - je izgubio bitku sa rakom.
Detaljnije
2K i Hangar 13 su objavili prvo ažuriranje nakon D1 za Mafia: Definitive Edition. Dodaje nove funkcije koje su besplatne za sve igrače. 
Detaljnije
07.10.2020.
Razer je definitivno brend u kome rade gejmeri koji prave proizvode za gejmere. I uvek imaju neke nove proizvode koji su korak ispred ostalih.
Detaljnije
Egipatski ministar turizma i antikviteta kaže da su arheolozi otkrili desetine drevnih kovčega u ogromnoj nekropoli južno od Kaira.
Detaljnije
Sada je zvanično: Cyberpunk 2077 je zlatan!
Detaljnije
Najnovije vesti vezane za potencijalni hit godine ukazuju na navodnu odluku kompanije CD Project Red o uveđenju šestodnevne radne nedelje.
Detaljnije
Danas je ova slatka igrica trebalo da bude sklonjena sa Ninendo sajta ali je u poslednji čas stigla ves koja je obradovala sve one koji vole igre za razonodu.
Detaljnije
10. Novembra nam stiže novi dodatak za Destiny 2 sa nekim iznenađenjima.
Detaljnije
Amazon je upravo najavio svoj striming servis za gejmere -  Luna.
Detaljnije
Fanovi i Naughty Dog imaju Outbreak Day koji je glavni event u The Last of Us lori. Korona je i tu premenila pravila ove godine pa je developer rešio da mu promeni ime.
Detaljnije
Vladimir Jaksić je osnivač i urednik portala holonetserbia.com. Od sredine 2000-ih uživa u loru i hronologiji Proširenog univerzuma Zvezdanih ratova. Pored HoloNet Serbia, Vladimir uređuje hronologiju na hrvatskom Star Wars portalu Mos Croatia Spaceport, pisao je za SF-Serbia, IGN Adria, Emitor i Autostoperski vodič kroz fantastiku.
Detaljnije
U 83. godini života je preminuo poznati scenograf Ron Cobb poznat po svom radu na filmovima Povratak u budućnost, Konan Varvarin, Indijana Džons, E.T. i mnogim drugim.
Detaljnije