Blog

Play!Zine je nedavno objavio recenziju igre Starfield, i mi Vam je prenosimo.
Detaljnije
Povratak u prošlost na više načina.
Detaljnije
EA Sports FC 24 je sledeća iteracija u FIFA serijalu. U stvari, smemo li to da kažemo? Sada kada je EA napustio brend FIFA i stvorio sopstvenu fudbalsku igru (ili barem to implicira naziv igre) vreme je da vidimo da li je ovo zaista nova era igara za fudbalske fanove širom sveta.
Detaljnije
U jučerašnjem tekstu smo se bavili štrajkom glumaca iz video igara, a danas ćemo spomenuti neke od onih koji su nas napustili ove 2023. godine.
Detaljnije
TVORAC na tera da se zapitamo ko su nam pravi neprijatelji i da li smo sami sebi najveća pretnja.
Detaljnije
Bethesda je neočekivano obradovala fanove
Detaljnije
Postoje trendovi koji traju jako kratko ali i oni koji nastavljaju da nas oduševljavaju. FUNKO POP figure su postale neizostavni deo naše pop kulture i sigurni smo da ne postoji osoba koja kod sebe nema bar jednu iz njihove neverovatno široke ponude.
Detaljnije
Nova FIFA, odnosno FC24 igrica već je na računarima i konzolama fanova širom sveta. Pored silnih novina koje igra donosi, i pored novog imena, FC24 donosi i nove ocene igrača koje uvek izazivaju kontroverze. Mi smo odlučili da pogledamo kako su sa ocenama ovog puta prošli naši fudbaleri.
Detaljnije
Mačke u video igrama nisu samo vizuelni ukras. One predstavljaju utočište, simbolizuju hrabrost i prijateljstvo, a njihova prisutnost omogućava igračima da osete blisku emotivnu vezu.
Detaljnije
Čini se da će se haos oko igre Cyberpunk završiti onda kada CDPR kaže da je kraj a ne kako su neki nagoveštavali.
Detaljnije
Ove video igre su način da se približite iskustvu Drugog svetskog rata iznad oblaka i borbenih zona. Uzmite kontrolu nad svojim omiljenim avionima i budite deo istorije. Ali samo u igrama jer nam drugi ratovi nisu potrebni.
Detaljnije
Zamislite samo mesec u kojem su izdavači morali da pomeraju datume izlaska nekih hit igara kako se ne bi napravila gužva i haos u kratkom vremenskom periodu.  
Detaljnije
Pošto smo pisali o video igrama koje se prave u Srbiji, možda je pravi momenat da se pozabavimo video igrama u kojima se spominje Srbija. Spisak sigurno nije kompletan pa nam pošaljite vaš komentar ukoliko se setite još neke igre.
Detaljnije
Sada, više nego ikada, svet gejminga postaje bogatiji i raznovrsniji, zahvaljujući doprinosima različitih delova sveta. Hajde da prestanemo da se plašimo i da saznamo kako najbolje da iskoristimo potencijal koji imamo.
Detaljnije
Ove igre su savršeni primeri kako podrška razvojnog tima i posvećenost zajednici mogu potpuno promeniti sudbinu video igre i pretvoriti je u uspeh.
Detaljnije
Nekima je Microsoft majka a nekome maćeha, kada je prodaja konzola u pitanju.
Detaljnije
Annapurna Animation radi na animiranom filmu zasnovanom na video igrici Stray, navodi Entertainment Weekly.
Detaljnije