Blog

Bethesda je ponekada osporavana zbog propusta sa greškama i gličevima, ali daleko od toga da nisu u stanju da naprave odlične i teške igre.
Detaljnije
O igri Starfield u kojoj gejmeri lete širom galaksije sa ciljem da lociraju delove nečega poznatog kao "artefakt" se dosta piše, i svi već znaju da znači više nego što se to na prvi pogled činilo.
Detaljnije
Nadamo se skorijim nastavcima, a do tada – predlažem da se oprobate u trenutnom izdanju ove pristupačne pustolovine. Tragovi čarolije još uvek tinjaju.
Detaljnije
Video igre su daleko više od puke zabave, one predstavljaju moćan alat za razvoj logičkog razmišljanja i veština kod dece. Kroz pravilan izbor igara i aktivno uključivanje u proces učenja, roditelji mogu omogućiti svojoj deci da razvijaju ključne kompetencije dok se istovremeno zabavljaju.
Detaljnije
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
Detaljnije
PlayStation Portal je tablet od 8" u sendviču između DualSense kontrolera koji je širok trajno pričvršćen za ekran.
Detaljnije
Poslednjih par meseci je skoro svima došlo do velikog pada riča na Instagramu, i smanjenog broja lajkova. Dok neki tvrde da je to zbog odmora, drugi okrivljuju algoritam, ima nešto što se zove shadowban.
Detaljnije
Rimejkovi video igara postali su sve popularniji poslednjih godina jer programeri i izdavači igara nastoje da udahnu novi život omiljenim klasicima iz prošlih generacija. Ovi rimejkovi nude priliku igračima da iskuse svoje omiljene naslove na novi način, sa ažuriranom grafikom, mehanikom, pa čak i sadržajem.
Detaljnije
Obično nam krajem godine stiže neka STAR WARS igra i onda se bavimo celim fenomenom ovi igara. Međutim, danas smo rešili da se pozabavimo STAR WARS igrama koje morate odigrati.  
Detaljnije
Konami je najavio svoj lineup igara i raspored za Tokio Game Show 2023, kao i otvaranje svoje web stranice TGS 2023.
Detaljnije
Uživajte u fantastičnoj igri STARFIELD uz ovih par saveta.
Detaljnije
Mlađe generacije su sve više vezane za gejming kao deo modernog načina života, i novih tehnologija, i ukoliko ne želite vi da se igrate, njima svakako to nećete moći da zabranite, a i ne preporučujem Vam da to radite.
Detaljnije
Uz mogućnost da usmerite neverovatnu pažnju na detalje, vaš logički um se ističe u bilo čemu, od matematičkih zadataka do uparivanja tri šara iste boje.
Detaljnije
Kada neko želi da uđe u svet gejminga, san mu je da ima Logitech ili Razer premu. Sve ostalo je ono što se podvodi pod zamene koje moraju imati jer ova dva brenda nisu jeftina.
Detaljnije
Dugo očekivani Starfield se bliži objavljivanju, a postoji mnogo osnovnih funkcija koje obožavaoci treba da znaju pre njegovog ulaznog lansiranja.
Detaljnije