Blog

Omiljene igre sa kartama su sada dobila poznata lica uz omiljene trenutke najuspešnije TV serije na svetu.  Prijatelji su ponovo među nama.
Detaljnije
Toliko smo u poslednje vreme razočarani odlaganjima i igrama koje su podbacile da nam prosto nverovatno zvuči kadaneko kaže da je igra dobra. Čini se da Hogwarts Legacy opravdava očekivanja.
Detaljnije
Audio preporuka zasnovana na tekstualnim informacijama i video sadržaju.
Detaljnije
Provaliti kako da kreirate ručne čuvanja u Hogworts Legacy će verovatno biti jedan od najbitnijih zadataka za mnoge igrače.
Detaljnije
Hogwarts Legacy kuca na vrata a neki twitch stimeri kao da su pokrenuli rat protiv igre.
Detaljnije
Dragon Ball Z: Kakarot koji je objavljen pre tri godine, upravo je doživeo visoko ispolirano, kompletno izdanje za trenutno aktuelnu generaciju konzola i PC.
Detaljnije
Gejming petak sa ne baš tako puno informacija.
Detaljnije
Microsoft otkazi povlače sa sobom i otkazivanja igara.
Detaljnije
Nekada davno, u dalekoj prošlosti dvadesetog veka, svet je izgleda bio znatno veći (ili bar više izdeljen) nego što je danas. Ljubitelji stripa iz Francuske su čitali Taličnog Toma i Asteriksa, a shodno tome i gledali crtaće sa njima. Fumetisti iz Italije nisu odustajali od Zagora i Teksa, dok su u Americi imali svoje superherojske idole Betmena, Supermena i Spajdija.
Detaljnije
Sony nagoveštava nekakvu najavu igre God of War, pošto je ova ogromna instalacija primećena u Londonu.
Detaljnije
Mnoštvo najava, odlaganje Star Wars Jedi: Survivor, James Gunn i Peter Sanfran su zvanično predstavili svoje planove za prvu fazu novog DCU-a, dok je Halo Infinite programer 343 Industries navodno odbacio Slipspace motor u korist Unreal Engine. I to nije sve!
Detaljnije
Po najnovijim izveštajima, Sony smanjuje proizvodnju PS VR2 za 50% jer nisu zadovoljni unapred poručenim količinama.
Detaljnije
Hajde da probamo da zabeležimo najbitnije vesti ove nedelje po danima.
Detaljnije
Ovo je jedna odiseja koju nikako ne bi trebalo da propustite ukoliko volite One Piece.
Detaljnije
Tim Flow, koji se takmiči u drugoj diviziji SEA DPC lige, optužen je za varanje u meču protiv još jedne div 2 ekipe, SPAWN, tokom Lunar New Year 2023 turnira. Pogledajte klip i presudite sami! Flow je uspeo da uzme pobedu na prvoj mapi, ali je imao prilično loš početak na drugoj, sve do 12. minuta, kada su se dogodili neki prilično sumnjivi plejevi. Timbersaw iz protivničke ekipe se našao u nezgodnoj situaciji, gde je pokušao da pobegne od Batridera, koga je igrao midlejner Flow ekipe. Čak i uz pomoć Miraninog ultija, Timber nije uspeo da se izvuče – Batrider ga je pronašao i pratio u stopu, bez i jednog invis detection itema. U drugom klipu, Batrider je pronašao protivničku Nagu koja se prethodno sakrila u šumi, čak i sa promašenim scanom njegove ekipe. Iako ovi plejevi na prvi pogled deluju prilično impresivno, teško je ne posumnjati da je Batrider varao. Ovim sumnjama u prilog idu ranije optužbe koje su bile upućene četvorici igrača iz Flow ekipe, dok su nastupali za tim Summit Gaming. Šta vi mislite, da li je tim Flow varao?   Više eSport vesti na www.rur.rs
Detaljnije
Iako se tek upisao u srednju školu, Darxcio je 26. januara uspeo da dostigne rank 1 u Valorantu.
Detaljnije