Blog

Niz anketa otkriva šta fanovi PS5 misle o igrama, a Sony je najavio najbolju PS5 igru do sada, prema igračima.
Detaljnije
Nekada nam je potrebno da se opustimo i ne tražimo duboke misli sakrivene u scenama koje gledamo već da osetimo neke osnovne emocije... Prijateljstvo, razumevanje i želja da pomognemo nekome ispred lične koristi. Prija!
Detaljnije
Destiny 2 Lightfall ima probleme, fanovi The Last of Us su se slatko smejali a Overwatch 2 povećava bagove.
Detaljnije
Nedavno otkrivene besplatne igre PS Plus za mart 2023. prekidaju obrazac koji se godinama stvarao, što ukazuje na veliki pomak za ovu uslugu.
Detaljnije
Hogwarts Legacy je prodat u preko 12 miliona primeraka i zaradio je 850 miliona dolara širom sveta u prve dve nedelje.
Detaljnije
Warner Bros. Discovery i NetherRealm Studios su zvanično najavili da će 12. igra u legendarnom Mortal Kombat serijalu izaći 2023. godine!
Detaljnije
Likovanje trejlera za GTA 6 je bio veliki udarac za Take 2, ali koliku štetu će privremena slava doneti tinejdžeru koji je to uradio?
Detaljnije
Izlazak TV serije The Last of US je pogurao popularnost ionako super popularne igre na interplanetarni status. Da li ste znali da je gljivična infekcija koja je u igri pokorila čovečanstvo realna (mada u stvarnosti napada insekte) i da bi pod određenim uslovima možda zaista mogla da napadne ljude?
Detaljnije
Ukrajina zabranjuje fizičku i digitalnu prodaju igre Atomic Heart i traži od drugih zemalja da je takođe bojkotuju.
Detaljnije
Nije hrabar onaj koji se ničega ne plaši, već onaj koji svoj strah ume da pobedi.
Detaljnije
Theatrhithm Final Bar Line donosi stotine Final Fantasy pesama  i kultnih likova za muzičku dozu zabavne nostalgije.
Detaljnije
PlayStation je danas najavio da će se ovog četvrtka održati novi State of Play, fokusiran na Suicide Squad: Kill the Justice League, naslove trećih strana i neke nove PS VR2 igre. 
Detaljnije
Alternativna istorija smeštena u jeku Drugog svetskog rata. Tehnološka utopija koja krije strašne tajne. Krvožedni protagonista kvadratne vilice. Bilo bi vam oprošteno što mislite da je Bethesda upravo izbacila još jednog Wolfenstein. Nažalost, ovo nije nova avantura za porodicu Blazkowicz, ali Atomic Heart je upravo inspirisana ovom legendarnom igrom.
Detaljnije
Rukavica može mnogo toga, ali koja opcija je najbolja?
Detaljnije
Volim kada se (pozitivno) prevarim oko neke igre. Na prvi pogled, još jedna igra pogađanja reči, Decrypto je delovao skoro identično igrama poput Codenames i Trapwords. Ali, izgled ume da prevari. U slučaju ove igre, iza jednostavne fasade krije se prava party bombonica.
Detaljnije
Društvene igre
Azul – recenzija
21.02.2023.
Jedan od osnovnih motiva današnjeg Portugala su Azuležosi, šarene keramičke pločice koje su u ovu zemlju prvi doneli Mavri još u 13. veku. Međutim, tek početkom 16. veka, za vreme vladavine kralja Manuela koji je prilikom posete Sevilji ostao očaran lepotama Alhambre, ova kultura biva u potpunosti usvojena od strane Portugalaca. Pod uticajem Doba Velikih Geografskih Otkrića koja pre svega predvodi ova zemlja i modnih trendova, većinom ovih pločica preovlađuju plava i bela boja. Zbog ovoga pojedinci smatraju da su pločice dobile ime po reči Azul (plava), ali istoričari i lingvisti uglavnom smatraju da je koren u arapskoj reči az-zulai što znači terakota (vrsta keramike).
Detaljnije
Danas smo saznali da su neke ispravke grešaka na putu za Overwatch 2, Lego je izdavao zahteve za uklanjanje zbog povrede autorskih prava nad neobjavljenim Zelda setovima, a Pokemon Go je naišao na probleme kada je previše ljudi ušlo u javni park. I to nije sve!
Detaljnije
CMA nagoveštava da je sledeća Nintendo konzola bliža nego što smo mislili ili da će Nintendo Switch Online uskoro biti dostupan za druge uređaje.
Detaljnije
Prvo ažuriranje za Hogwarts Legacy uključuje patch za poboljšanje performansi i stabilnosti igranja, kao i poboljšanja onlajn veze.
Detaljnije
Kada se sve uzme u obzir, Prodeus na Switch platformi predstavlja solidno iskustvo za ljubitelje retro-modernih igara. Mutniji prikaz u odnosu na snažnije platforme kao i pad frejmrejta u zavisnosti od situacije i podešavanja, nisu retro iskustvo za kakvim se obično traga. Ali ukoliko želite da zaigrate nešto u prepoznatljivom fazonu koji su decenijama ranije izgradile kultne franšize, Prodeus je bez sumnje vrlo dobar izbor.
Detaljnije