Blog

Ukrajina je zvanično kontaktirala Sonz, Microsoft i Valve tražeći od njih da povuku Atomic Heart iz digitalnih prodaja širom sveta.
Detaljnije
Poklanjamo kodove za igru! Domaći studio Dandy Rat nam je poslao kodove za njihovu igru Olden: Card Game, i dok neko od kolega ne uradi prikaz test faze, evo malo i o igri. Na društvenim mrežama ćemo podeliti nekoliko kodova kako biste je i vi probali.
Detaljnije
Učenje zasnovano na igrici jedno je od rešenja koje će pre ili kasnije zaživeti u školama. Ovaj pristup nastavnom planu i programu i podučavanju je veoma pogodan da iskoristi sve prednosti digitalnog nastavnog plana i programa. Red bi bio da o ovome razmišljamo na vreme i ponudimo deci nešto novo i drugačije, pa da možda čak i postanemo lideri u regionu u ovom načinu učenja.
Detaljnije
Postoje ljudi koji savršeno tumače sitne detalje a jeddan gejmer je dobro proučio Steam informacije itvrdi da nam se sprema novi Counter Strike 2!
Detaljnije
Gejming polako dobija pažnju na pravi način.
Detaljnije
Bailey i njena iznenađujuća kameja su bili nezaboravan trenutak za fanove i serije i igre.
Detaljnije
SteelSeries Arctis Nova serija slušalica zaista donosi impozantna unapređenja u odnosu na prethodne modele, pre svega po pitanju udobnosti i lakoće korišćenja, ali i na polju zvuka koji je i do sada već bio na zavidnom nivou.
Detaljnije
Returnal je jedna od prvih PS5 ekskluziva koja je ‘’služila’’ da pokaže koliko je moćna nova generacija konzola.
Detaljnije
Čini se, na osnovu komentara, da je još uvek dosta onih koji gejming nikako da shvate.
Detaljnije
Pokemon GO je uživanje ali nije uvek sve tako jednostavno.
Detaljnije
Amiibo jednostavno podiže igranje na novi nivo.
Detaljnije
Postoji li bolja opcija za rešenje velikih troškova skladištenja robe?
Detaljnije
Wo Long je obavezno štivo za sve ljubitelje igara, a sve mehanika koje su u igri će pomoći svim igračima da što lakše uđu u ovaj žanr, pogotovu pomoć AI saboraca koja je tu da ohrabri svakog igrača do samog kraja ove igre. A onda, bacajte se na Rising Dragon težinu!
Detaljnije
Pokemoni jesu preslatki, to niko ne spori. Pitanje je da li su slatki, mali Pokemoni dovoljno vredni davanja svih navedenih informacija. Koja je cena privatnosti i umemo li da je cenimo?
Detaljnije
Konačno, Like a Dragon: Ishin! je stigao na Zapad – i još bolje, u obliku doteranog remastera. Sa privlačnom i jedinstveno predstavljenom pričom, uzbudljivom borbom i očekivano neverovatnom sporednog sadržaja i mini igara po kojoj su Yakuza igre poznate.
Detaljnije
Playstation 2, Xbox, Gamecube, Dreamcast, čine čuvenu 6. generaciju konzola koja nam je donela mnogio hitova i eksperimentisanja. Igre poput Shenmue, Ninja Gaiden i Dead or Alive 2 zabavljale su nas danima, ako ne nedeljama ili mesecima. Nije se izbegavao solidan nivo težine i igre orijentisane na Japan dobijale su sve više i više popularnosti na zapadu. Wanted: Dead, programeri (Soleil Ltd), koji stoje iza franšiza Ninja Gaiden i Dead or Alive, žele da odaju počast ovim zlatnim vremenima. Ali da li je ovo dostojno odavanje počasti ili treba da puste prošlost da miruje?
Detaljnije
Postoje igre koje su revolucija i one koje su, ipak, samo evolucija (i naravno one koje su tu samo da bi maznule svoj deo kolača). CoH serijal je bio revolucija RTS žanra, a treći deo je blaga evolucija te revolucije, ali i je sjajna igra. Izigrali smo se za vikend, pa hajde da vidimo zbog čega je to tako.
Detaljnije