Blog

Razvojni timovi koji su radili na ovogodišnjoj igri uložili su vreme da naprave još bolji proizvod nego prošle godine.
Detaljnije
Star Wars: Jedi Fallen Order se pokazao kao sjajna akciona avantura, prepuna zanimljivih momenata i zabavnih borbi.
Detaljnije
Ova igra je definitivno bila najveće iznenađenje 2021. godine, i to sa razlogom!  
Detaljnije
Nova godina je idealno vreme da obradujete drage ljude, ali prvenstveno sebe! Dobra igra je uvek pravi izbor.
Detaljnije
Najmanje 15 AAA igara očekuje uskoro svoju adaptaciju na Netflix striming platformi.
Detaljnije
STRAY beleži čini se još jedan neočekivani uspeh.
Detaljnije
Dan posle dodele nagrada, svi su krenuli da objavljuju sve, ili najbolje najave sa ovog događaja. Ukoliko do sada niste videli ponuđeno, evo kratkog pregleda najboljih najava.
Detaljnije
Ovo je situacija na dana[nji dan i sumnjam da se nešto može promenniti do kraja godine.
Detaljnije
Opasna seksi veštica se vraća na gejming scenu, ponovo ekskluzivno za Nintendo Switch. No, kao i sve što je danas popularno a ima iole magije ili napredne tehnologije u sebi, i ovaj serijal će istraživati priču multiverzuma!
Detaljnije
Cyberpunk 2077 privremeno onemogućava korisnu funkciju iz razloga koji se odnose na potpuno drugačiju igru kompanije CD Projekt Red.
Detaljnije
S obzirom da je izvršni direktor Striking Distance Studios Glen Šofild bio glavni  producent i dizajner u Visceral Games, nije bilo iznenađujuće videti da je debitantski naslov kompanije, The Callisto Protocol, povukao toliko paralela sa Dead Spaceom. Dok  svakako služi kao duhovni naslednik voljene franšize, on takođe uspeva da iskuje sopstveni put kao jedna od najboljih naučno-fantastičnih horor igara u predhodnih nekoliko godina.
Detaljnije
Flowers for a Lady misija u Red Dead Redemption se sada čini još morbidnija nego smo mogli da pretpostavimo, i to nakon otkića igrača posle 10 godina od izdavanja igre. 
Detaljnije
Gejmerski Oskar, Game Award, ove godine je imao dve igre koje su zasenile sve ostale. Očekivano ali da li je stvarno i opravdana  tolika dominacija Elden Ring i God of War Ragnarok?
Detaljnije
Elden Ring je očekivano osvojio veliku nagradu na ceremoniji Game Awards 2022, i poneo kući nagradu za igru godine. U toku svog govora nakon dobijanja nagrade, direktor Elden Ringa Hidetaka Miyazaki nagovestio je da je još materijala za Elden Ring na putu.  
Detaljnije
Najbolje je ući u celu priču sa minimumom očekivanja, jer u tom slučaju igra bi mogla da ima i pozitivno iznenađenje ili dva za vas. Mi kao fanovi Dark Pictures serijala naravno nismo preskočili ni ovaj naslov i svakako podržavamo kreatore da nastave u istom ritmu.
Detaljnije
Evil West će podeliti igrače jer je objektivno zastarela igra sa prevaziđenim mehanikama i tehnologijom koja je ostala zaboravljena u sedmoj genraciji. Ali se meni čini da je Flying Wild Hog studio baš išao u tom smeru i nostalgičarima, kao što sam ja, ovo je više plus nego minus. Ni u jednom momentu mi nije bilo dosadno dok sam igrao Evil West i to je ono što je najbitnije – igra je ekstremno zabavna.
Detaljnije
Madona trkačkih igara se vratila sa živopisnim stilom.
Detaljnije
Mario Kart 8 Deluxe dodaje novu funkciju prilagođenih predmeta u ažuriranju, dajući igračima više kontrole nad načinom na koji odluče da se trkaju.
Detaljnije
Hogworts Legacy je objavio video zapis u stilu iza scene videa koji dokumentuje neke od kompozitora i njihove misli i metode u pravljenju magične partiture još magičnije igre.
Detaljnije
2022. godina je bila čudna i drugačija od očekivanog. Ipak, donela je neke fenomenalne igre koje Vam preporučujem da odigrate sa dragim ljudima jer Co-op nikada ne izlazi iz mode.
Detaljnije