Blog

Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednostavan proces.
Detaljnije
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
Detaljnije
Ova preslatka igra, avanturistička simulacija života, Slime Rancher bi trebalo da napusti Xbox Game Pass nakon lansiranja njenog nastavka.
Detaljnije
2007. godine je Games krenuo sa radom, a da li znamo koje su igre izašle te godine? Arhiva SVET KOMPJUTERA je idealno mesto da to proverimo.
Detaljnije
Dok mi igramo Mario Strikers - Battle League pre 15 godina smo igrali Mario Strikers Charged Football. A kako je SVET KOMPJUTERA ocenio tada ovu igru? Zavirićemo u njihovu arhivu.
Detaljnije
Ovog meseca Games slavi 15. rođendan. Hajde da vidimo šta se dešavalo na tržištu te godine kada su u pitanju recenzije igara. Ko je ovde najrelevatniji ako ne - Svet kompjutera!
Detaljnije
Nakon bolnica, Two Point Studios se seli u drugo okruženje sa svojim veoma simpatičnim menadžerskim simulacijama.
Detaljnije
Došlo je vreme da se oprostimo od Overwatch-a
Detaljnije
Počeo je internacionalni univerzitetski esports turnir, gde se takmiči i srpska reprezentacija. Mečevi su uveliko u toku, pa hajde da pogledamo kako su prošle naše CS:GO i Dota 2 ekipe!
Detaljnije
Nova Warzone mapa, kamera iz trećeg lica, i još noviteta nam je pokazano na Call of Duty Next livestream-u.
Detaljnije
Marvo je rešio da pređe u A ligu, i na tržište je izbacio seriju FIT miševa koji su definitivno nešto novo i drugačije.
Detaljnije
15.09.2022.
LEGO® Brawls je debitovao kao ekskluzivni naslov Apple Arcade još 2019., sada gotovo tri godine nakon prvog izdanja, igra je sada dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One/Series X, Nintendo Switch i PC-u.
Detaljnije
Metal: Hellsinger, novi FPS za jednog igrača na kojem su radili The Outsiders i Funcom, temelji svoju celu kampanju na igranju u ritmu metal muzike. Razne izvorne pjesme pružaju veliko zadovoljstvo u ubijanju demona i paklenom iskupljenju koje ne smijete propustiti.
Detaljnije
Bliži nam se novembar, a sa njim i izlazak novog God of War Ragnarok, nastavak nordijske sage, priča koja prati oca i sina na mističnom putovanju kroz 9 svetova Igdrasila.
Detaljnije
SteelSeries pokazuje da uvek može bolje... ili brže!
Detaljnije
Tokom Ubisoft Forward, zvanično je otkriven  Assassin's Creed Red pored malo detalja o načinu igranja i mestu dešavanja.
Detaljnije
Radnja je smeštena 20 godina pre Assassin’s Creed Valhalla.
Detaljnije
Svi ostali, ma koliko vas je malo a da je već niste zaigrali – dajte igri šansu. Sve su prilike da ćete biti prijatno iznenađeni.
Detaljnije
Ako ste ljubitelj strategije, Hard West apsolutno zaslužuje vašu pažnju.
Detaljnije
Destroy All Humans 2 Reprobed je neverovatno zabavna igra sa tim „feel-good“ osećajem dok je igrate.
Detaljnije