Blog

Rollerdrome je možda i najzabavnija igra ove godine.
Detaljnije
Mesec dana pred veliki jubilarni koncert u MTS dvorani, grupa Divlje jagode je održala Press konferenciju i mislim da nisu očekivali pitanja o gejmingu.
Detaljnije
O slušalicama smo već pisali ali je to tema o kojoj nikada nije dovoljno rečeno. A treba li napomenuti i da se stalno pojavljuju novi modeli?
Detaljnije
Phantom Liberty is the name and Kianu Reeves is in the game!
Detaljnije
Za svakoga po nešto uz neko iznenađenje.
Detaljnije
Prede i lovi, i to ne samo u Cyberpunk gradu.
Detaljnije
Već smo pisali o tome da nisu samo ljudi dobri protagonisti. Imamo i životinje. A evo i koje bi bile možda najbolje igre sa glavnim protagonistima na četiri noge (ima ih i na dve).
Detaljnije
STRAY nije jedina životinja, kao ni guska koje su stekle popularnost u video igrama. Iako u većini nisu glavni likovi, sigurno je da su bitni i da imaju svoje obožavaoce. ovo su samo neki od njih a vi nam napišite ko su vaši omiljeni životinjski likovi u video igrama.
Detaljnije
Uspeh igre Stray nam govori koliko igrači žele da igraju igre kao njihovi voljeni životinjski prijatelji.
Detaljnije
Zahvaljujući nekim nedavnim najavama i promenama datuma objavljivanja, februar 2023. će biti neverovatno pun i interesantan mesec za industriju video igara.
Detaljnije
Iz tog truda da se zadovolji svima, Saints Row je izgubio sebe u tom procesu
Detaljnije
Geoff Keighley i njegovo otvaranje Gamescom-a bilo je prepun dvočasovni događaj uživo pun otkrivanja novih igara i pogleda na neke dugo očekivane naslove.
Detaljnije
Gamescom 2022 je zvanično otvoren, a Geoff Keighley je otvorio poznatim Opening Night Live u kojem smo svi uživali.
Detaljnije
Pisali smo o tome kako RDR nije uspeo da pokrene talas igara sa ovom tematikom uprkos uspehu koji je postigao, ali nije da kaubojaca u igrama nije bilo.
Detaljnije
I dok većina očekuje talas igara inspirisanih životinjama posle neverovatnog uspeha STRAY, postavlja se pitanje zbog čega vestern žanr nije postao popularan kada Red Dead Redemption jeste postao i ostao planetarni hit.
Detaljnije
D&D-ov projektovani spisak knjiga za 2023. je otkriven, a ovih pet nadolazećih naslova će zaintrigirati kako veterane hobija tako i nove igrače.
Detaljnije
Madden nije igra za svakoga ali kada je zavolite, ostajete verni. Široka pozicija primaoca u NFL-u je poznata po tome što ima igrače sa brzinom i agilnošću, a ovo su najbrži u Madden 23.
Detaljnije
Recepti u Xenoblade Chronicles 3 su odličan način da povećate iskustvo i dobitke. Obroci se prvo uzorkuju u kolonijama i poboljšavaju u kampu.
Detaljnije
Procureli set oklopa Destiny 2 sugeriše da će Fortnite crossover spojiti dve besplatne pucačine kroz nove kozmetičke setove.
Detaljnije
Skoro dve godine nakon izlaska igre, CD Projekt se možda konačno sprema da najavi novu DLC ekspanziju za Cyberpunk 2077.
Detaljnije