Blog

Pre dva dana objavljena studija me je više nego obradovala. Ja sam dobila link sa sajta NIH nacionalnog Instituta za zdravlje u Americi. Iako o dobrobitima gejminga pišem godinama, nekako se baš obradujem kada se ovako nešto objavi.
Detaljnije
Kao pasionirani igrač i ljubitelj Splendora (koji igram i na BoardGameArena.com) oduševljeno sam primio vest o izlasku nove igre iz Splendor univerzuma – Splendor Duel
Detaljnije
Mnogo toga je prikazano a mi smo se potrudili da Vam sve prikažemo u samo jednom tekstu. Uživajte!
Detaljnije
Posle 2 godine pod koronom i otežanih uslova da se svetsko prvenstvo u ovoj igrici održi pred publikom, napokon smo dočekali taj momenat da čujemo glasno navijanje publike.
Detaljnije
Kultna igra Silent Hill 2 dobiće potpuni remake u Unreal Engine 5 u režiji poljskog Bloober Teama, poznatog po The Medium, Blair Witch, Observer i mnogi drugim horor igrama.
Detaljnije
Šta igrati ukoliko volite da se dobro uplašite ali ne verujete u vanzemaljce, poludele životinje ili duhove?
Detaljnije
Do sada smo slušali samo glasine i bar jednomesečne "sigurne vesti insidera" o "sigurnom nastavku" legendarne horor franišize, ali se čini da je Konami konačno odlučio da se pomakne u pravom smeru.
Detaljnije
Nintendo konzole važe za neverovatno pouzdane. Ipak, šta kada se čini da se konzola Nintendo Switch ne puni ili punjenje baterije nastavlja da opada uprkos tome što je povezana na AC adapter.  Ukratko, baterija konzole ne traje dugo uprkos nekoliko sati punjenja.
Detaljnije
Važna informacija sa Nintendo sajta za korisnike Wii U i Nintendo 3DS.
Detaljnije
Nacon je jedan od nezavisnih proizvođača kontrolera koji se trudi da dovede osećaj i performanse po donekle nižoj ceni. Kompanija često uključuje i male dodatke da "začini" sve. Zbog toga Nacon Revolution X Pro prati ovaj put, i donosi odličan odnos cene i kvaliteta za XBOX fanove (i PC igrale) u ne baš veliku ponudu na našem tržištu.
Detaljnije
Kažu da je PS Plus servis dao sebi autogol, ili još gore, pucao sam sebi u noge ovog oktobra, uz ponavljanje grešaka od prošle godine u isto vreme. 
Detaljnije
Bivša glumica igre Bayonetta, Hellena Taylor,  i navodi da su je iz kompanije Platinum Games primorali da napusti ulogu zbog niske nadoknade.
Detaljnije
Bilo da imate slabiji ili jači računar, bolje performanse u igrama su uvek dobrodošle. Ovoga puta ćemo vam otkriti kako da povećate frejmrejt u Fortnite-u, zauzvrat malo nižem grafičkom kvalitetu.
Detaljnije
Ako vam nije poznat, Geoguessr je onlajn igra koja testira vaše znanje geografije.
Detaljnije
15.10.2022.
Bol je stalna. Strah je posvuda. Predah donosi samo žestoku melanholiju. Scorn je neverovatno umetničko delo, a stvari koje evocira toliko su neugodne da sam imao problema u dužim sesijama igranja.
Detaljnije
Playstation
PS Stars je živ
14.10.2022.
13.10 za Evropu  Sony je  pokrenuo novi program lojalnosti pod nazivom PlayStation Stars koji će igračima dati bodove lojalnosti i nagrade.
Detaljnije
Igrači Grand Theft Auto Online koji žele da unesu malo straha i jeze mogu da budu zadovoljni najnovijim informacijama od strane Rockstar Games.
Detaljnije
Bren poznat po luksuznim satovima, Tag Heuer i Nintendo su se udružili kako bi napravili dva nova Mario Kart sata. Neverovatno skupa sata.
Detaljnije
Na osnovu dokumentacije koja je izašla navidelo, čini se da je XBOX smislio paklen plan sa developerom ARK 2, kako da igra ostane na XBOX PASS što duže. 
Detaljnije