Blog

Miševi su obavezni deo svakog gejmerskog setup-a. Da li je Marvo G961 pravi izbor? 
Detaljnije
Predstojeći Animal Crossing: New Horizons DLC Happy Home Paradise, biće "prvi i jedini" DLC u igrici za koji ćete morati da platite. 
Detaljnije
Iako smo sigurni da već imate svoje favorite, i da ih željno očekujete, ipak evo i malog podsetnika.
Detaljnije
Čini se da GTA 6 prolazi kroz gomilu problema, ako je prema navodima neimanovanog izvora.
Detaljnije
Pokemon Go’s 2021 Dia de Muertos proslava je tu, a tu je još jedan izazov za trenere širom sveta. Svi žele nagrade!
Detaljnije
Sledgehammer Games i Treyarch se udružuju da timski naprave Ranked mode za Vanguard. Potvrđeno je i da stiže 2022 godine.
Detaljnije
Nedavno je Sony ponudio novi update za PS5 konzolu i korisnici su, čini se, zadovoljni.
Detaljnije
PC gejmeri su nekako navikli ili da muče muku s anabakom novih komponenti, ili da gledaju neke druge gejmere kako uživaju u konzolnim ekskluzivama. stvari se menjaju na bolje pa se spisak igara za njihovu biblioteku povećava. Šta trenutno igraju PC gejmeri, šta očekujemo i koje PlayStation ekskluzive bi želeli da imaju...
Detaljnije
Svima je poznatu da su heroji u MOBA igrama pri izlasku gotovo uvek pomalo prejaki. Ni Dota 2 nije izuzetak, a ovo nepisano pravilo je nedavno opravdala simpatična, ali izuzetno smrtonosna Marci. Pogledajte klip u prilogu i biće vam jasno o čemu se radi.
Detaljnije
Esports je prethodne decenije počeo da se razvija munjevitom brzinom. Iako na njega gledamo kao na sport budućnosti, valjano je osvrnuti se na njegovu bogatu istoriju i setiti se svih tih nezaboravnih momenata. Zato smo odlučili da vam spremimo jedan mali vremeplov, i odvedemo vas u daleku (ili blisku) prošlost esporta. Bili to rođendani profesionalnih igrača, datumi velikih turnira, ili stari gejmplej patch-evi, sve će te ih pronaći upravo ovde.
Detaljnije
Tekst napisan 29.10.2021   Napetost, strah i vrištanje... Omiljena tema ovih dana pa hajde da vidimo kako sve to izgleda kada su u pitanju video igre. Evo naših predloga za igre koje obavezno treba igrati ovih dana. A što se tiče straha, volimo mi da se plašimo u igrama i kada nije Noć veštica, pa je ovo topla preporuka za sve i kada ovaj praznik prođe.
Detaljnije
Tekst prvi put objavljen 30.10.2022 Stiglo je i to doba, došao je novi spooky season! Respawn.ba je odlučio da pripremi 10 horror filmova koje možete pogledati za još jedan Halloween! Lista nije rangirana od 1 do 10, nema “najgoreg” niti “najboljeg” filma, već su svi na svoj način fenomenalni i vredni gledanja. P.S. U skladu sa hitom Squid game, Games je dodao još jedan film na njihovu listu.
Detaljnije
Horor psihološka detektivska avantura Saint Kotar se juče pojavila u prodaji. D1 je  28.10.2021. godine. Povodom izlaska igre, ekipa ovog portala je razgovarala sa CEO-om Red Martyr Entertainment studija Markom Tominićem, kreatorom igre Saint Kotar.
Detaljnije
Activision Blizzard je otkazao svoj BlizzCon online event zbog svima već poznatih optužnica. 
Detaljnije
Zvučnici su bitan deo svakog gejmerskog setup-a. Kakve vi volite?
Detaljnije
Sjana multiplayer zabava, Banana Mania predstavlja pravu retrospekivu Super Monkey Ball serijala u prethodnih 20 godina.
Detaljnije
Imane "Pokimane" Anys, jedna od najvećih Twitch zvezda je objavila da se suosnivač i kreativni direktor kompanije RTS, kompanije za "rukovođenje talentima i konsultaciju brendovima" za gaming kreatore. Nekako je u celoj priči pomalo nezapaženo prošao jedan detalj...
Detaljnije
Bez obzira da li skijaš, koristiš wingsuit, snowboard ili samo juriš niz padinu na biciklu sa all-terrain debelim gumama, mi smo tu da ti pomognemo da osiguraš zlato uz nekoliko korisnih saveta.
Detaljnije
Pre-load igre kreće danas a noćas su mnogi razmenjivali informacije o tome kolika je instalacija. Sve u svemu, da li ste spremni?
Detaljnije