Blog

Dugoiščekivani League of Legends anime, Arcane, koji je najavljen još krajem 2019. godine je konačno dobio datum izlaska!
Detaljnije
Mali korak za nas, ali veliki kada je u pitanju FIFA 21.
Detaljnije
05.05.2021.
Dok polako pripremamo našu recenziju, hajde da vidimo kakve su ocene dali neki drugi portali.
Detaljnije
Da li ste znali da Sony dobija bonuse ukoliko dosta PlayStation igrača potroši novac negde drugde?
Detaljnije
Sony i Discord rade na integraciji Discord-a u  PlayStation mrežu. Da, nakon pregovora sa Microsofto-om, Discord je napravio neku vrstu dogovora sa kompanijom Sony.
Detaljnije
Pokloni su privukli mnogo novih korisnika ali na žalost, oni nisu ništa dodatno kupovali.
Detaljnije
Dva izvršna direktora su odnela kući po 6 miliona dolara bonusa!
Detaljnije
Novi Pokemon Snap donosi par promena o kojima je dobro da znate pone[to pre nego ga zaigrate.
Detaljnije
Returnal već izaziva žestoke polemike po forumima ali se svi slažu da je Housemarque napravio pravo gejmersko remek delo.
Detaljnije
Za nedelju dolazi nova Resident Evil igra, prvi naslov u franšizi sa punom podrškom  PlayStation 5 i Xbox Series konzola. Pojedini autori su imali prilike da odigraju poslednji vremenski ograničeni Castle Demo i evo utisaka o igri.
Detaljnije
U nedelju, 25. aprila, u organizaciji SESE, Srpskog Saveza E-sporta, zvanično su otvorene nacionalne kvalifikacije za 13. IeSF Svetski esports šampionat čiji je domaćin Eilat, egzotični primorski grad u Izraelu. Vrata takmičenja otvorila je igra efootball PES21 kada su odigrani svi mečevi prvog kvalifikacionog turnira, uživo na Youtube kanalu.
Detaljnije
Najnovije ažuriranje se bavi najčešće prijavljenim problemima od poslednjeg patch-a i uvodi dalja poboljšanja stabilnosti i performansi igre.
Detaljnije
Ima li iznenađenja kada su u pitanju igre koje su vas najviše interesovale ovog meseca? 
Detaljnije
Ljudi su mišljenja da je Nier Automata prva priča u nizu, medjutim to je daleko od istine, originalni Nier je izašao davne 2010 i to za PS3  I XBOX 360 konzole.
Detaljnije
Riot Games je danas objavio zvaničnu „himnu“ za ovogodišnji Mid Season League of Legends Invitational pod naslovom ”Starts Right Here” na kojoj su radili poznati muzičar Keni Mejson i bend Foreign Air.
Detaljnije
U danu ispunjenom najboljim PES21 mečevima, Srbija je dobila pobednika prvih IeSF kvalifikacija, Đorđa ”Djole95” Milićevića, koji je od početka do kraja pokazao vrhunski kvalitet, koji mu je omogućio da se plasira u veliko finale koje će se održati kasnije ove godine.
Detaljnije
Ova nedelja će. čini se, biti obeležena novitetima i vestima koji nam stižu od kompanije Nintendo. 
Detaljnije
Prošlog meseca smo vam dali informacije o filmovima i serijama koje prestaju da se prikazuju na striming platformi Netflix u aprilu. I neki od nas su zbog te liste rešili da reorganizuju plan gledanja i provere neke filmove i serije koje za par dana više neće biti u ponudi. Šta nas očekuje u maju?
Detaljnije
Trust smo kritikovali zbog malobrojnih tastatura u portofoliu i oni su izbacili ni manje, ni više nego pet novih modela tastatura. Ovo je, ne šalimo se, model za sve one gejmere koji ne mogu bez svojih mobilnih telefona.
Detaljnije
Čudna, zabavna i neočekivano dobra igra It Takes Two nastavlja da osvaja.
Detaljnije