Vesti/Najnovije

Overwatch direktor Jeff Kaplan, ali i Vice predsednik kompanije Blizzard Entertainment vice president, i definitivno jedan od najpoznatijih likova ovog studija odlazi iz kompanije posle 19 godina.
Detaljnije
Rockstar je izbacio neočekivani update za  LA Noire i Max Payne 3 za PC. Još je veće iznenađenje što su kompletni DLC besplatni!
Detaljnije
Nova greška u igri Fortnite,  sezona 6, omogućava igračima da beskonačno kopiraju oružje i predmete koji se mogu pripremiti tokom igre.
Detaljnije
Sumnje koje smo imali svi na osnovu materijala koji je procurio u javnost pre nedelju dana od poznatog Apex Legends istraživača podataka i nazivimo to likera, Biast12 su se ispostavile tačne. On je na svom Twitter nalogu tada podelio novi snimak oružja Titanfall 2 iz igre, sa natpisom „Trenutno testiraju EPG u Apexu“ a sada znamo da nam stiže i novi heroj čiji je otac Titanfall pilot - Valkyrie.
Detaljnije
Dobro je kada veliki igrači ipak priznaju da su pogrešili i poslušaju zahteve tržišta. Sony je baš to uradio i upravo smo dobili nformaciju da se iako su najavili ukidanje, nastavlja prodaja i ponuda PS3 i Vita igara! 
Detaljnije
Capcom je objavio datume prve serije multiplatform demoa za Resident Evil Village.
Detaljnije
Video igre su nepresušna inspiracija filmskim stvaraocima pa i ne čudi informacija da se planira ekranizacija igre League of Legends.
Detaljnije
Mač koji je osam godina ostao skriven u originalnim Guild Wars su konačno otkrili obožavatelji početkom ove nedelje.
Detaljnije
Polako se približavamo kraju 8. sezone Apex Legends ali od juče možemo da uživamo u War Games.
Detaljnije
Gramofoni se vraćaju u modu, i pre nego se zapitate zbog čega ih pominjemo, razmislite da li je novi trend i muzika iz video igara na starom dobrom vinilu.
Detaljnije
RPG Kung-Fu postapokaliptična open world igra.
Detaljnije
FIBA je pokrenula projekat eSpport košarka, koja će, kao i ostali popularni eSportovi organizovati međunarodna takmičenja a očekuje se i eksperimentalno takmičenje na Olimpijskim igrama u Tokiju.
Detaljnije
Aloy će 15. aprila posetiti Fortnite i doneti neke kratkotrajne izmene, kao i svi ostali gosti pre nje.
Detaljnije
Ekskluzivni poslovi sa nezavisnim kompanijama koštaju, a čini se da Epic Games gubi ogroman novac da bi te ekskluzive mogao da ponudi.
Detaljnije
Zlo nam se polako približava a na vama je da se pripremite na vreme...
Detaljnije
IGN Adria je objavio jedan od par najavljenih ekskluzivnih tekstova o igri Resident Evil Village. Prenosimo vam tekst u potpunosti.
Detaljnije
E3 2021 će trajati od 12 do 15 juna, a za sada potvrđeni izlagači su Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games i Koch Media.
Detaljnije
Deathloop i Returnal imaju likove zaglavljene u vremenu, ali njihove sličnosti možda neće biti važne u poređenju sa njihovim snagama.
Detaljnije
Čini se da se situacija sa odlaganjima i pomeranjima datuma objavljivanja video igara smiruje, i čini se da nas čeka interesantno gejmersko proleće.
Detaljnije