Blog

Tekst prenet sa www.SvetKompjutera.
Detaljnije
Sa 4.137 asistencija u pobedi protiv KT Rolstera, Faker je oborio još jedan rekord u svojoj profesionalnoj League of Legends karijeri.
Detaljnije
Zvanični Youtube kanal brazilskog CS:GO igrača FalleN-a je danas hakovan i trenutno emituje sadržaj kriptovaluta u pokušaju da prevari svoje pratioce. Preko 600 ljudi prati prenos uživo!
Detaljnije
Hades je jedna od najomiljenijih indie igara poslednjih godina, a čini se da će je Hades 2 prevazići.
Detaljnije
20.01.2023.
Mnogi su čuli za Babu Jagu, vešticu iz slovenskog folklora za koju se kaže da živi u šumi u kući koja stoji na pilećim nogama i koja je ili dobra ili zla. Svaka priča ima početak, zar ne? Blacktail nam donosi priču o poreklu čuvene veštice.
Detaljnije
Misty Lee i Philip Kovats su još jednom oživeli ova bića, ali sada u seriji.
Detaljnije
Prati modne trendove i ubija zombije.
Detaljnije
PlayStation je rešio da povede priču u ovoj godini sa novom ponudom naslova.  
Detaljnije
Kako živimo u eri TV i striming serija, sve više ponestaje originalnih ideja. Tvorci ovakvog sadržaja su pronašli rešenje i okrenuli se adaptacijama video igara. Prvo su krenuli animirane adaptacije (LOL Arcane ,Cyberpunk edgerunners .. ) a sada su na red došle i igrane.
Detaljnije
Grand Theft Auto 6 je definitivno jedna od igara o kojima se najviše priča u svetu gejminga, a neki fanovi veruju da su videli hintove i tizere od strane kompanije Rockstar.
Detaljnije
Diablo 4 za razliku od Diablo 3 ima mogućnost preskakanja story mod-a, ali da li nešto treba uraditi samo zbog toga što postoji opcija?
Detaljnije
Sa više Silent Hill projekata u radu, Konami sada kaže da je zainteresovan da dobije više informacija vezanih za horor seriju.
Detaljnije
17.01.2023.
Konačno dobra adaptacija anime/mange u igru koja nudi nesto nešto više.
Detaljnije
Igrač The Last Of Us je uoči bug u igri koji uzrokuje da se Elino telo ispruži i uvrne, što su drugi smatrali i smešnim i zastrašujućim.
Detaljnije
Ukoliko ste propustili originalni Crisis Core, ovo je i više nego idealna prilika da zaigrate ovu odličnu igru. Zastareli elementi jesu tu, ali ukoliko niste neko ko mrko gleda na starije igre a ume da ceni unapređenja i kvalitetnu modernizaciju, siguran sam da ćete u igri pošteno uživati.
Detaljnije
Taman smo spremili obaveštenje koje nam je Ubisoft poslao sa informacijom da će se Deluxe izdanja igre Skull&Bones prodavati samo digitalno, kada nam je stigla nova informacija. Miriše li sve ovo na probleme u poslovanju kompanije Ubisoft?
Detaljnije
Iako nema sumnje da ovo nije bila njegova najbolja godina, Nikola ”Niko” Kovač je i pored toga uspeo da zauzme visoko 5. mesto na HLTV rang listi najboljih igrača godine!
Detaljnije
Nekima je teško da nameste svoj region a neki se igraju i traže ne baš lako dostupne igre.
Detaljnije
Nintendo Swith koristimo već godinama ali nam se čini da je Nintendo još dosta toga o ovoj konzoli ostavio neotkriveno kako bismo se igrali i neke stvari sami saznali.
Detaljnije
Kao konzola i prenosivi hibrid, Switch je idealan uređaj za igru sa prijateljima i porodicom. Konzola ima bezbroj dostupnih kooperativnih igara. Neke od njih su portovi sa računara i drugih konzola, dok su drugi dizajnirani posebno za Switch.  
Detaljnije