Blog

Šta o ovom modelu misle momci iz renomiranog časopisa SVET KOMPJUTERA?  
Detaljnije
Zbog čega su "male" tastature u modi? Momci iz svima omiljenog magazina SVET KOMPJUTERA su nam objasnili.
Detaljnije
U našem asortimanu možete naći Marvo taastature, a danas Vam prenosimo recenziju koju je uradio Svet Kompjutera.
Detaljnije
Godina se mnogi pitaju da li su pametno investirali kada su nekada davno rešili da kupe Amiibo i par figura. Sada je napokon došlo njihovih pet minuta da uživaju u investiranom!
Detaljnije
Godine čekanja, likovan materijal i dodatni hajp koji ne daje prave informacije... Kao da sve to nije dovoljno nego sada pojedinci prave karijere na netačnim informacijama, pa bilo to i "samo" izjava da daju glas u igri.
Detaljnije
Ažuriranje sledeće generacije Fallout 4 potvrđeno je ima nekoliko poboljšanja, ali fanovi bi takođe mogli da očekuju novi sadržaj, barem u nekom razumnom roku.
Detaljnije
Zapad se teško može probiti u Japanu na tržištu igara pa je uspeh igre Ghost of Tsushima koju je razvio Sucker Punch iz Amerike veliki uspeh.
Detaljnije
Trejler za najavu igre Mortal Kombaa 1 čini se prkosi glavnim obrascima franšize.
Detaljnije
Univerzum Mortal Kombat je ponovo rođen, smešten u novu priču sa legendarnim herojima i zlikovcima koji su ponovo zamišljeni kao što ih nikada ranije niste videli!
Detaljnije
Iza nas su tri Diablo IV beta vikenda, očekivanja su velika, a razvojni tim redovno priča o stvarima koje će nas sačekati 6. juna kad igra bude u prodaji (ili koji dan ranije za one koji su D4 već preorderovali). Hajde da pogledamo šta je najinteresantnije što smo o punoj igri do sada saznali.
Detaljnije
Uz Remote Play, možete da kontrolišete vaše PlayStation® konzole daljinski kada god imate brzu internet konekciju.
Detaljnije
Da li ste znali da možete dobro da se zabavite čak iako nemate PS5 već i dalje uživate u svojoj PS4 konzoli?
Detaljnije
Ovih dana se mnogo pričao gejmingu i evidentno je da dosta roditelja nije svesna toga da konzole imaju opciju "roditeljske kontrole" sa kojima je moguće pratiti i nadzirati ono što Vaše dete igra.
Detaljnije
Seckajte, promešajte i pržite svoj put kroz ovu ogromnu novu avanturističku igru kuvanja od proizvođača serijala prodatog u milionskim primercima „'Cook, Serve, Delicious!' 
Detaljnije
Iynenada i neočekivano smo dobili horor dan u junu sa naslovima koji će nas plašiti, a kojima se nismo nadali.
Detaljnije
Najnnovija polemika gejming sveta je da li je licemerno uživati u Tears of the Kingdom i kritikovati Redfall kada imaju istu brzinu kadrova.
Detaljnije
Ukoliko ste prešli Forbidden West i uživali u njemu, bez razmišljanja nabavite Burning Shores i kompletirajte celo iskustvo.
Detaljnije
Square Enix je izdavanjem remasterovanih prvih 6 Final Fantasy igara za PS4/5 i Switch zajahao talas nostalgije kako bi nas potpuno prebacio u FF mod u poslednjim nedeljama pred izlazak jednog od potencijalno najvećih hitova godine – video igre Final Fantasy XVI.
Detaljnije
Prvi tizer za Mortal Kombat 12 je tu! Neke stvari nam ipak nisu jasne.
Detaljnije