Blog

Video igre nisu neprijatelj. Sve je u tome kako ih koristite. Čak i više od tradicionalnih medija, oni vam omogućavaju da doživite svet očima drugog. I tu živi empatija. Matthew Farber
Detaljnije
WWE 2K23 najavljuje da će predstaviti svoju prvi besplatni dodatni Superstar koji se može igrati nakon sledećeg izdanja ažuriranja.
Detaljnije
Starosne ocene obezbeđuju da zabavni sadržaj kao što su filmovi, DVD-ovi i igrice bude jasno označeni za minimalnu starosnu grupu tj. granicu za koju je prikladan. Starostne ocene pružaju smernice potrošačima kako bi im pomogli da odluče da li da kupe određeni proizvod ili ne. Od 2012, PEGI je jedini sistem koji se koristi u Velikoj Britaniji za nove konzolne i PC igre.
Detaljnije
Najnovije ažuriranje Hogwarts Legacy uglavnom se fokusira na ispravke grešaka, ali je jedna mala promena pohvaljena od strane obožavalaca koji su je primetili.
Detaljnije
Igra ume da bude zaraznija od zombi virusa, pa je važno biti na oprezu.
Detaljnije
Live A Live je jedinstvena igra koja je prvi put izašla 1994. godine za Super Nintendo only in Japan (noćna mora za sve ljubitelje JRPG igara), i tamo je i ostala sve dok prošle nije izašala remaster verzija za Switch konzole, a nekih pola godine kasnije i verzije za PS4,PS5 i PC.
Detaljnije
Ukoliko ste mislili da je Cyberpunk 2077 najlošije lansiranje u istoriji, razmislite još jednom!
Detaljnije
Nintendo jako čuva svoje igre i čini se da će biti surovi sa likerima najnovijeg hita Tears of the Kingdom.
Detaljnije
Loš PC port postaje trend koji treba zaustaviti po svaku cenu.
Detaljnije
Jedi: Fallen Order nas je relativno skoro oduševio i našao se visoko na top listi najboljih Star Wars igara, a sad je stigao i nastavak – Jedi Survivor. Trebaće nam par desetina sati igre da ga rangiramo, ali hajde da u međuvremenu pogledamo koje su najbolje SW igre ikad.
Detaljnije
26.04.2023.
Ljubav iz detinjstva pretočena u savršenu igru.
Detaljnije
Samo nekoliko dana nas deli od izlaska igre Star Wars: Jedi Survivor. Hajde da bacimo pogled na najbolja dela iz Star Wars univerzuma koja nisu igre ili filmovi...
Detaljnije
Činjenica je da je Svetska Zdravstvena Organizacija preterala kada je gejming stavila na listu bolesti zavisnosti bez kompletnih i pravovaljanih istraživanja, ali je i činjenica da u svemu može da se pretera pa i u igranju.
Detaljnije
Hit igra je hit igra, ali svaka ima svoje nedostatke na kojima bi trebalo raditi. U poslednje vreme igrači širom sveta sve više komentarišu GTA 5 i GTA 6.
Detaljnije
Dve moždane bube iz dalekog svemira su preuzele kontrolu nad igračima i primoravaju ih da na bojište izbacuju kojekakve životinjske hibride u borbi za prevlast. Zvuči luckasto, slažemo se. Ali je Mind Bug jedno prijatno kartično iznenadjenje. Kao i Žirafosaurus.
Detaljnije