Blog

Muzika ulepšava svaki momenat naših života i čini ih nezaboravnim, veseli ili tužni. Svaka emocija ima svoj ton.
Detaljnije
Umetnost ima sposobnost da prenese duboke emocije, priče i raznolike perspektive. Kroz istoriju, veliki umetnici su nas inspirisali svojim delima, a neka od tih dela su pronašla put i do sveta video igara.
Detaljnije
Ljubav prema putovanju, čak i kroz video igre, proističe iz ljudske prirode da istražuje, uči i doživljava nove stvari. Putovanja nas inspirišu, obogaćuju nas iskustvima i podsećaju nas da svet ima mnogo toga da ponudi.
Detaljnije
Serijal igara "Just Dance" postao je svetski fenomen, okupljajući igrače svih uzrasta da se zabavljaju i plešu uz omiljene pesme.
Detaljnije
Dečiji likovi u video igrama poseduju izuzetnu sposobnost da izgrade duboke emocionalne veze sa igračima. Ovi likovi, svojom nevinošću, ranjivošću i lako prepoznatljivim borbama, izazivaju empatiju i često ostavljaju trajni trag na emocije igrača i njihova iskustva igranja.
Detaljnije
Boje su ključni faktor koji obogaćuje vizuelnu estetiku i emocionalnu dimenziju video igara.
Detaljnije
Muzika govori više od reči
Detaljnije
Ove igre imaju značajan uticaj na edukaciju dece u vezi sa istorijskim događajima i kontekstom. Kroz simulaciju, igrače uvode u prošle periode i pomažu im da se povežu sa ljudima i kulturama tog vremena.
Detaljnije
Bilo da se takmičite u trkama, rešavate zagonetke ili istražujete nove svetove, ove igre će sigurno uneti smeh i radost u vaše letnje dane. Pripazite na vreme provedeno uz igre i uživajte u zajedničkim trenucima sa porodicom.
Detaljnije
Zabrana nikada nije dobar izbor, uvek birajte razgovor. Video igre mogu biti korisno sredstvo za učenje i zabavu, ali važno je postaviti granice i ravnotežu između igre i drugih aktivnosti.
Detaljnije
Ovaj žanr spaja ljudsku potrebu za begom od stvarnosti sa željom za preuzimanjem uloga u velikim pričama.
Detaljnije
Postoje dobre i loše godine u svetu video igara. Dobre pamtimo po odličnim igrama a loše po malom broju objavljenih igara. Ova 2023. se čini da je jedna od boljih.
Detaljnije
Epska fantastika je pravac, žanr u književnosti, video igram ai umetnosti koji koristi magiju i druge natprirodne oblike kao primarne elemente u zapletu, temi ili postavci.
Detaljnije
Iako igranje video igrica i gledanje TV emisija imaju svoje prednosti, aktivno angažovanje, kognitivna stimulacija, razvoj veština, društvena interakcija, prilagodljivost i razne kognitivne i fizičke prednosti koje nude video igre čine ih ubedljivo boljim oblikom zabave.
Detaljnije
Nakon teksta o filmu GRAN TURISMO, rešili smo da se malo pozabavimo vožnjama koje bi morali da probate ove 2023. godine!
Detaljnije
Sve je više onih koji ovu 2023. godinu hvale kao jednu od najboljih za gejmere. Da li znate zbog čega?
Detaljnije
Tekst je bez spojlera.
Detaljnije
Mašta može svašta a naročito kada se radi o svetu video igara. Neke igre nam donose bolju budućnost, ali većina je vidi na jedan mračan i apokaliptičan način. Koje je ti najbolje među najboljim igrama koje možete zaigrati i otići u budućnost? Mračnu budućnost...
Detaljnije
Mali, brkati vodoinstalater je tokom godina izbacio mnogo video igara, i čini se da su skoro sve odlične. Ipak, da li su neke best of the best?
Detaljnije